Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Toyota Camry Hybrid Pros & Cons

Oro för miljön och ökade kostnader för bensin driver konsumenter att överväga att köpa hybridbilar. Hybrid, per definition, använder både gas och el som kraftkällor. Elektricitet genereras passivt när bilen kuster eller bromsar. Genom att använda båda kraftkällor, är effektiviteten hos fordonets ökar och mängden luftföroreningar decreases.Toyota en av de ledande inom tillverkning av hybrid bilar. Prius var den första hybriden Toyota tillverkas i 2001, och de har lagt till andra modeller genom åren, inklusive Camry 2007. Även om det har varit en mycket pålitlig bil sedan den infördes, enligt "Car and Driver" tidningen, bör du överväga för-och nackdelar innan man beslutar om en Toyota Camry Hybrid är rätt för dig. Toyota Namn
Battery

Medan bilden av märket Toyota har nyligen tagit ett allvarligt slag på grund av ett antal återkallelser, bland annat för Camry Hybrid är övergripande Toyota varumärke mycket starkt. Den har konsekvent rankats som en av de bästa biltillverkarna av organisationer som "Car and Driver" tidningen, Edmunds.com och Consumer Reports. Denna omfattande erfarenhet av kvaliteten bör minska risken när man köper en bil.
Kostnadsbesparingar och miljöpåverkan

Camry Hybrid kan du spara pengar genom att öka miles du kan köra per gallon, särskilt om merparten av din körning i tätort. Standarden Camry blir ungefär 22 miles per gallon i staden och 33 på motorvägen. Hybrid kan få omkring 33 miles per gallon i staden och 34 på motorvägen. Denna minskning av bränsleförbrukningen minskar behovet att borra efter olja och minskar påverkan på environment.One av de unika egenskaperna hos en hybrid är att när du först sätta din fot på gaspedalen för att komma igång från ett stoppat läge, den elektriska Motorn är den första sak att ingripa. Fördelen med detta är att detta är också den punkt i vanliga motorer där de förorenar mest. Dessutom stängs en hybrid Camry motorn vid stopp så inget bränsle brinner och producerar växthusgaser. På grund av dessa funktioner, kan utsläppen från en hybrid minska med så mycket som 90 procent.
Skatt och försäkringssparande

Den federala regeringen på en erbjöd gång ett skatteincitament för hybridfordon. Tyvärr för Camry, Toyota har drabbats redan gränsen för sålda fordon som är berättigade till detta incitament. Vissa stater och privata organisationer fortfarande erbjuder en skattelättnad och incitament för hybrider, så pröva detta innan man köper. Även vissa bil försäkringsbolag erbjuder en rabatt för hybridfordon. Även vissa hotell erbjuda lägre priser till hybrid ägare.
Kostnad

Enligt Edmunds.com, en bil webbplats, är den initiala kostnaden för en hybrid normalt ca $ 4000 mer än en vanlig bil. En standard Toyota Camry kostar mellan $ 20.000 och $ 29.000, och Camry kostar hybrid mellan $ 26.000 och $ 32.000. Denna merkostnad kan återanvändas couped om de flesta av dina miles är i staden, men om du kör mer miles på motorvägen, då den totala kostnaden för hybriden kommer att bli fler. Dessutom

, nickel metall -batterier som används i hybridfordon kan kosta mellan $ 4.000 och $ 7000 till att ersätta om de misslyckas.

Framgången för hybridmodellen också har resulterat i en hög efterfrågan på fordonen. På grund av detta kan återförsäljarna ut en premie, så förvänta dig inte att kunna förhandla ner priset. Addera Recall

närvarande flera Toyota-modeller, inklusive Camry Hybrid, som återkallas för olika mekaniska problem. Några av dessa problem kan vara livshotande. Om du köper en ny eller begagnad Toyota Camry, se till att alla dessa problem har åtgärdats och fixeras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78624.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.