Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur att bråka med Bilhandlare

Om du inte bråka med bilhandlare, kan du få betala för mycket. Göra pris forskning på bilen du vill köpa bör ge dig gott om förhandlingsstyrka. Internet erbjuder en mängd information om prissättning och lätta att komma åt varulager återförsäljare. Om du inte kan träna en hel del på en återförsäljare, hålla shopping. Instruktioner
1

Shoppa runt tills du hittar den bil du vill köpa. Provköra den för att se till att du är nöjd med hur det driver och att den behöver några reparationer. Köp inte på plats
2

. Innan de accepterar att köpa, forskning priset och den pågående kursen för bilar i området. Gå till NADA, Edmunds och Kelley Blue Book hemsida för att fastställa ett verkligt värde.
3

Kontrollera både detaljhandeln och handeln i mängder från alla webbplatser. Det pris är en utgångspunkt för förhandlingar, så börja från det belopp som du hittat på nätet för att bestämma rätt pris för fordonet. Gå till Autotrader, AllofCraigs och eBay webbplatser Motor hitta prissättningen av samma märken och modeller.
4

Jämför prissättningen till Edmunds, nada eller Kelley Blue Book bedömas detaljhandeln värden. Kom upp med en rättvis erbjudande. Detta är vanligtvis $ 1.000 till $ 2000 under rekommenderat prissättning. Om de värden du har hittat på liknande bilar är ännu lägre, justera priset därefter att vara konsekvent med tävlingen.
5

Ring din återförsäljare representant och tala om för henne att du vill återvända för att diskutera siffror och förhoppningsvis göra ett köp. Din villighet att köpa är en stark förhandlingsposition verktyg. När du är tillbaka på generalagenten, be återförsäljaren för hans bästa pris.
6

Berätta återförsäljaravtalet du är villig att köpa den dagen. Om din representant lägger bud lägre än priset du ville, ta den. Om han inte kan möta dina pris och du tror att det är rättvist, gå bort. Återförsäljaren får äga fordonet för mycket pengar. Om återförsäljaren är nära, men kan inte nå ditt nummer, be om extra rabatt i fria oljebyten eller service.
7

Fråga efter gratis tillbehör för din bil, såsom alla väder golvmattor, eller extra nyckel och nyckelbricka. Återförsäljare brukar kunna ge bort saker som de har i lager, om de inte kan bortse bilen ytterligare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78899.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.