Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Steg för att hyra en bil

Leasing en bil kan du köra en ny bil men betalar lägre månadskostnad än om du köpt bilen. Den tillåter dig att köra en ny eller nästan ny bil nästan hela tiden. Tänk på det som att hyra en lägenhet. Instruktioner
1

Uppskatta kostnaderna. Titta på marknadsvärdet på det eller de fordon som du föredrar. Sedan uppskatta de månatliga utbetalningarna från marknadsvärdet. En online auto lån kalkylator kan hjälpa. Tänk på en prisklass som passar din budget. Anser inte fordon som har uppskattningarna du inte har råd.
2

Titta in i nya fordon. Bestäm vad märke, modell, funktioner och färg du föredrar. Att få en bra affär på en hyrd bil kräver att ha en viss flexibilitet, men det bör finnas några lämpliga alternativ i åtanke.
3

Ring eller maila en rad chefer på lokala återförsäljare. Be om en offert på leasing priserna på din favorit fordon. Spela varje citat av återförsäljare för att spåra dina alternativ. Detta kommer att ge en prisklass för bilen.
4

Gör ett beslut om bilfirma och specifikt fordon att hyra.
5

Gå till återförsäljare och provkör bilen. Ta pappersarbete som körkort, försäkringsbevis och fordonets aktuella registreringen.
6

Förhandla hyresavtalet priset. Det är lättare att förhandla när det finns ett överskott av en viss bil än när det finns bara ett fåtal. Be återförsäljaren för att matcha den lägsta noterade priset för fordonet och ringa andra återförsäljare för att se om någon kommer att erbjuda ett lägre pris.
7

Läs och underteckna pappersarbete. Läsning är särskilt viktigt att undvika oväntade kostnader för tillsatta poster som är onödiga eller oönskade. När kontraktet passar alla krav, och inte har oönskade extrafunktioner, underteckna pappersarbete.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78726.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.