Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur får man en bil för billigare än Begärt pris

Det begärda priset för en bil, även kallad "prislappen" är ofta bara början priset. Med några smarta förhandlingstaktik, är det möjligt att få ett pris betydligt billigare än det begärda priset. Enligt www.edmunds.com, "Förhandling behöver inte vara en ansträngande upplevelse. Med rätt förberedelser och några enkla regler, kan förhandla vara roligt och spännande." Instruktioner
1

Slå upp fakturan priset (det pris som återförsäljaren betalar) av fordonet. Detta kan göras på Kelley Blue Book, The Auto Channel, NADA eller Edmunds. Att vara medveten om ett fordons faktiska värde kommer att hjälpa dig veta när bilen säljare är att vara sanningsenlig om sitt värde.
2

Ange ett riktpris. "Din riktpris blir ett tal mellan vad återförsäljaravtalet betalat tillverkaren för bilen och den siffra som visas på fönstret klistermärke," enligt Consumer Reports. Riktpriset är vad du vill betala, maximum, för fordonet.
3

Berätta Bilförsäljare som du kan vara intresserad av det fordon du gillar. Aldrig agera alltför intresserad. Alltid verkar som om du kommer att gå bort från affären när som helst.
4

Gör ett erbjudande till bilhandlare. Detta belopp bör vara något under Fakturan värdet av fordonet som du fastställt i steg 1. Edmunds hemsida säger, "Oroa dig inte om försäljaren akter förolämpad, det är bara det, en handling göra detta ger dig några vicka utrymme att förhandla.". Berätta den återförsäljare som du vet vad bilen fakturan priset är, och att du har shoppa runt. Eftersom du är beväpnad med fakturan priset på fordonet, kan du börja med en mycket låg erbjudande som nämner fakturan pris: Erbjud $ 500 under fakturan, till exempel. Detta kan ta bort prislappen från de framtida förhandlingarna helt och hjälper dig att säkra ditt riktpris.
5

Förhandla med återförsäljaren. Edmunds säger att "om du förhandlar även lite, kan du förmodligen spara $ 1500 på de flesta bilar. Om du aktivt förhandla kanske du spara $ 3.000." Det pris du bör sträva efter är så nära den faktiska fakturan för fordonet som möjligt --- och inom din budget. Även om det kanske inte är möjligt att förhandla fram ett pris under faktura, betala fakturan priset är ett realistiskt mål i många fall. Motverka alla återförsäljare erbjuder med lägre anbud, minskar varje erbjudande betydligt. Medan de exakta förhandlingar beloppen varierar beroende på fordon och situation, i nästan alla fall Consumer Reports säger att "Ett rimligt pris för en bil är cirka 1 procent till 5 procent över givarens anskaffningsvärde," så håll din miniräknare händig, eller se till att du vet dessa siffror innan du går in, och se till att eventuella anbud kommit in under detta varumärke, samt vara på eller under riktpriset.
6

nå en överenskommelse med bilhandlare, och don ' t styras av en återförsäljare klagar hans brist på vinst eller "förluster" på försäljningen. Kom ihåg att du vet fakturan priset, så du vet att han inte är faktiskt förlorar pengar på affären. I de flesta fall, kommer dealern fortfarande göra en liten vinst och du kommer att kunna nå ditt mål pris. Bara komma överens om ett pris när du känner dig bekväm med erbjudandet att få bästa möjliga rabatten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79028.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.