Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur Antag ett fordon Lease

Övertagande någons leasingavgifter är ett prisvärt sätt att hyra en bil för en kort tid. Leasing en bil från en återförsäljare kan bli dyrt om du letar efter en hyra på mindre än tre år. Alla pengar ner bör utarbetas med den ursprungliga hyresgästen, om hon skulle vilja ha några av hennes pengar tillbaka. I ytterligare, se till att du har bra kredit innan du försöker ta ett leasingavtal --- du behöver bättre kredit för en hyra än om du skulle köpa en bil. Saker du behöver
Telefon
Internet (eventuellt) katalog Computer Access (eventuellt) katalog fax
Visa fler instruktioner
erhålla godkännande och Komplett Pappersarbete

1

Kontrollera att den ursprungliga hyresgästen har kontaktat banken med sina avsikter att överföra återstoden av hyresavtalet. Du behöver hennes kontonummer och VIN (Vehicle Identification Number) för att ansöka om överföring av leasingavgifter. Du kanske kan gå in på leasing institution tillsammans, även om de flesta leasing banker är nationell --- du kanske upptäcker att det inte finns någon lokalavdelning. Du kanske också kunna ringa banken att gälla medan originalet hyrestagaren på telefonen för att bekräfta kontoinformation.
2

Bekräfta ditt godkännande och förbereda sig för att göra dina papper. Du kommer att bli tilldelad hyrestagaren och blir ansvarig för alla betalningar, restriktioner körsträcka och avgifter i samband med slitage, så det är en bra idé att se till att körsträckan vid överlåtelse av hyresavtalet är acceptabelt och att alla objekt som behöver repareras på fordon har tagits om hand, annars kommer du att betala i hyra slut. Addera 3

Ring ditt försäkringsbolag för att lägga fordonet till er politik. Banken kommer att kräva att du gör detta. Du kommer att behöva full täckning Bilförsäkring, inklusive omfattande och kollision täckning. Kontrollera med leasing institutionen för avdragsgilla gränser. Många banker tillåter inte mer än en $ 500 avdragsgill. Du kommer att förse leasing institution med täckning information och försäkringar id-kort innan du får anta hyresavtalet. Du kan faxa denna information, eller släppa den av vid en lokalavdelning.
4

Komplett all pappersarbete när den har kommit, eller om du kan gå till en lokal bank gren du kan avsluta det där. Du kommer att underteckna alla leasingavtal. Du kommer att behöva gå till din lokala DMV (Department of Motor Vehicles) för att slutföra ytterligare pappersarbete för tallrikar och registrering. Du bör kontrollera med leasing institution att ta reda på om du kommer att behöva för att få detta gjort i förväg. När du har undertecknat pappersarbete, har du tagit på hyresavtalet. Du kan köra din bil när DMV pappersarbete är också klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78725.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.