Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur refinansiera en bil med Bad Credit

I den ofullkomliga värld som vi lever i , är kredit något som alltför ofta blir skamfilat . En sena betalningar här och en förlust av arbete det kan skapa auto lån som har räntor som är långt ifrån önskvärt . En hög ränta auto lån , dock inte behöver vara för evigt . Det finns ett antal steg som en bilägare kan vidta för att försöka refinansiera en bil lån som har höga räntor . Följ stegen i den här artikeln och du kan köra din bil med ett par dollar i fickan varje månad . Instruktioner
1

Kontakta din nuvarande innehavaren bil lån och be om saldot på ditt lån och räntan ( APR) för ditt lån . Dessa siffror är nödvändiga för att en långivare att beräkna ett nytt lån uppskattning .
2

Besök din favorit sökmotor på Internet ( Google , Yahoo , Bing , etc. ) och typ " Automobile refinansiering " i sökrutan .
3

Klicka på minst två av de långivare att jämföra priser . Fyll i fälten på ansökningsblanketten om den effektiva räntan för leverantören är minst en procent lägre än din nuvarande långivare .
4

Analysera lån förslag du får för att fastställa vilket som är det bästa . Slutföra låneansökan och vänta på e-post eller telefonsamtal från din nya långivare .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78582.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.