Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur att licensiera en bärgning fordon i Minnesota

Minnesota Driver och tjänster Vehicle utfärdar en bärgning titel på ett fordon om det är mindre än 6 år gamla eller kostar mer än $ 5000 . En bil får en bärgning titel när den har lidit skada på mer än 70 procent av dess värde eller försäkringsbolaget förvärvat den genom total förlust fordran . Fordon överförts från en annan stat med en bärgning titel får också en bärgning titel i Minnesota . Titeln kommer att läsa " Bärgning - måste inspekteras . " Instruktioner
1

Gör nödvändiga reparationer av fordonet . Behåll kvitton för de ersatta större delar .
2

Ta bilen till besiktning platsen . En inspektion är skyldig att rensa bärgning status . Du kommer att behöva presentera titeln eller fotokopia , en utsaga av återuppbyggnad , och eventuella kvitton för de delar som ersätts . Inspektören kommer att ge dig en färdig inspektionsrapport .
3

ta rapporten till en biträdande registrator kontor . Surrender titeln , Intyg för återuppbyggnad , kvitton , och framgångsrikt kontrollintyg. Betala avgifterna . I september 2010 är det bilprovning avgiften i Minnesota $ 30 och ansökningsavgiften är $ 8,50.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78934.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.