Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur hittar man den KBB Value

Den Kelley Blue Book Value, eller KBB värde för korta, är en standard för att citera värdet på en bil. Du kan kontrollera KBB värdet på bilar, lastbilar eller stadsjeepar när de säljer eller köper ett vehicle.If du är ute efter att köpa en bil från en vän eller en återförsäljare, är det en bra idé att kolla på Kelley Blue Book värdet på bilen så du vet om du betalar för mycket. Omvänt är det bekvämt att ha KBB värde redo när du säljer ett fordon, så att alla som är intresserade av att köpa det, vet att han får en rättvis behandling. Instruktioner
1

Logga in på Kelley Blue Book hemsida. Välj om du letar efter värdet av en begagnad bil eller en ny bil. Välj den typ av fordon (sedan, coupe, minivan, SUV, etc.) under motsvarande avsnitt (ny bil eller begagnad bil).
2

Välj fabrikat, modell och år på följande tre sidor. Välj den typ av värde som du letar efter -. Andrahandsvärde, detaljhandel värde eller privat part värde
3

Klicka på länken på nästa sida som stämmer helt överens med typ av bil du tittar på (till exempel, fyrdörrars, tvådörrars, överladdade, etc.).
4

Ange körsträcka i den tomma "körsträcka" bar. Markera en ruta bredvid alla alternativ som ingår i den aktuella bilen. Klicka på "Fortsätt" när du är klar.
5

Välj fordonets skick att gå till den sista sidan som visar Kelley Blue Book värde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78817.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.