Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Top 3 Mätare lägga till i en bil

Alla bilar har mätare, du är förmodligen mest bekant med gas mätare och hastighetsmätaren på din bil. De bästa nya mätare för att ha på någon bil är varvräknare, voltmeter och temperaturmätare. Dessa tre mätare ger dig viktig information om din bil, utan dem, kan du inte säkert flytta på vägen. Den Varvräknare

Dina varvräknare mäter hur snabbt din motor vänder, det talar om varvtal, eller varv per minut. Om du har en manuell transmission, kommer varvräknaren låta dig veta när man växlar, vilket hjälper dig att få den bästa bränsleekonomin. I bilar med automatisk växellåda, är varvräknaren är en av de minst använda mätarna, men det är fortfarande viktigt eftersom det gör att du vet när din motor närmar sig gränsen för sin revolution och effektområde så att du kan hålla motorn skadas.

Voltmeter

Nästan alla av dagens bilar har voltmetrar, de är den bästa indikatorn på hälsan hos din motor avgiftssystem. En mekaniker kommer att titta på din voltmeter först att kontrollera ditt avgiftssystem, eftersom avgiftssystemet ger den elektriska strömmen för din bil. En voltmeter är ett måste, eftersom utan den, kommer batteriet snart slut utan din vetskap, och bilen kommer att stängas.
Temperaturmätare
< p> temperaturmätare mäta temperaturen på din motor i grader, så att du vet när din motor blir för varm. Det är mycket viktigt att övervaka temperaturmätare för att vara säker på att din motor inte är överhettad. Alltid hålla ett vakande öga på den här mätaren, och om du märker att nålen rör sig i den heta zonen, har din kylsystemet checkat ut så snart som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79019.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.