Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Så här söker Automobile Funktioner

Det finns en uppsjö av information tillgänglig online för att hjälpa dig att forska bilens egenskaper. Tillverkare webbplatser erbjuder ett bygg-och prisalternativ, förklarar varje detalj och funktionen tillgänglig för den specifika modell du väljer. Edmunds.com, en betrodd fordonsindustrin bedömning och webbplats för information, tillhandahåller fordon-specifik information, vilket gör arbetet med att fastställa nya och begagnade bilar erbjuder problemfri. Forskning så mycket som möjligt innan du gör ett beslut att köpa. Instruktioner
Nya Bilar Till Salu 1

Forskning ny bil funktioner genom att gå direkt till en tillverkares webbplats. Chevy, Ford, Toyota, Honda, Volkswagen, Mazda och andra tillverkare erbjuder webbplatser för att bygga din bil efter dina önskemål och se alla tillgängliga alternativ.
2

Gå till "bygga ett fordon" alternativet (eller liknande term) från webbplatsen för att börja bygga bilen och lägga till eller ta bort alternativ för att se vad som finns tillgängligt. Tillgängliga egenskaper sammanfattas innan du börjar.
3

Börja med en bas modell för att se vilka alternativ som finns. Högre nivå modellerna erbjuder fler funktioner, såsom navigation och skinn, men du bör börja på en lägre nivå för att avgöra om eller inte gå till mer-dyrare modellen är nödvändig.
4

Lägg paket till den modell du bygger. Du kan se ett pop-up fönster som beskriver paketet. Du kan behöva lägga till eller ta bort paket för att få det du vill ha. Om du vill ha ett navigationssystem, till exempel, kan du behöva välja en top-of-the-line-modellen med alternativ som läder och en taklucka, eller du kanske upptäcker att du inte kan få navigering utan en in-dash CD-växlare.

5

Bygg fordon du funderar från varje tillverkares hemsida. När du har byggt bilen på nätet med alla nödvändiga funktioner, skriva ut den och ha den med dig när du handlar (antingen på en återförsäljares eller online). Du får också veta MSRP för en rätt utrustad bil.
Begagnade Bilar Till Salu 6

gå till en bedömning och informationwebbplats som Edmunds eller Kelley Blue Book. Eftersom båda webbplatser erbjuder utvecklingssamtal guider, måste du välja de funktioner du är intresserad av när du granskar prissättningen. Detta gör det enkelt att se vilka alternativ som finns tillgängliga i fråga om motorstorlek eller tillägg.
7

Starta din forskning från ett avsnitt som ger en forsknings-alternativet. Ange år, märke och modell av fordonet, och funktioner du vill ha.
8

Läs recensioner, som beskriver alla ändringar som gjorts för årsmodell du är intresserad Funktioner som har tagits bort eller Tillagd beskrivs. Från denna sida kan du klicka på en "specs" alternativet för att hitta standard och tillgängliga funktioner för bilen du forskar.
9

Granska specifikationerna. Varje föremål som är listad som "tillgängliga" var ett alternativ för det året och göra. Alla funktioner som anges som "standard" är funktioner du hittar på alla bilar av samma år och modell. Skriv ut all relevant information när du bestämmer modell och funktioner du vill ha.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78833.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.