Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Låg inkomst Bil Program för norra Minnesota

Att köpa en bil kan vara en utmaning för dem som kämpar för att gå ihop . Gemenskapens program i norra Minnesota hjälpa låginkomsttagare har råd med en bil genom ekonomiskt och praktiskt stöd . Program

Två program i norra Minnesota erbjuder rabatterade erbjudanden till låginkomsttagare inkluderar varianter av Jump Start-programmet . I den nordvästra regionen , programmet , som förvaltas av White Earth Investment Initiative , hjälper dem i 900 - kvadratkilometer White Earth indiska nationen . Hela staten i öster är Duluth version förvaltas av ideella , Community Action Duluth .
Detaljer

Mellanvästern Minnesota Community Development Corporation partner med White Earth Nation till ge upp till $ 500 i handpenning hjälp . För att vara berättigad måste familjerna inte överstiga gränsvärdena för intäkter . Och med augusti 2010 , kunde en familj på fyra tjänar inte mer än $ 53.000 per år för att vara berättigad . Den Duluth programmet tillåter en maximal årsinkomst på högst $ 44.100 för en familj av fyra att kvalificera sig .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79230.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.