Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man talar till en bilförsäljare

Att köpa en bil och pratar med en bilförsäljare är något som många människor fruktar. Om du går bilen shoppa veta hur man talar med en bilförsäljare kommer du troligen njuta av upplevelsen mer, få ett bättre avtal, och lämnar mycket gladare om ditt köp. Många människor runt om i landet varje dag betala tusentals mer för bilar än de måste. Veta några enkla detaljer om hur man talar med en bilförsäljare kan du spara tiotusentals dollar under din livstid. Instruktioner
1

Talk pris och hastighet, inte betalningen. Bilförsäljare är utbildade för att förhandla affärer baserade på en månatlig utbetalning. Förhandla utifrån betalning kommer nästan alltid gynna generalagenten. Som köpare bör du veta det exakta priset du betalar för bilen samt skatter, avgifter och räntor. Endast förhandla med dessa siffror eftersom det är mycket lättare för säljare att dölja pålägg när man talar om betalning endast.
2

Undvik att få känslomässiga om köpet. När en bilförsäljare ser du bli upphetsad om att köpa en bil han ska veta att du är villig att betala mer för det än om du inte är upphetsad. Även om du är riktigt glad om din förestående köp inte låta försäljaren vet det.
3

Shoppa runt för finansiering. Återförsäljare gör en bra summa pengar på att sälja finansiering till sina kunder. Gör lite efterforskningar på nätet och besöka din lokala bank eller kredit union för att säkra finansieringen innan du åker bil shopping. Med finansiering lånelöfte ger dig extra ammunition när du talar med en bilförsäljare.
4

inte ljuger. Lura en bilförsäljare kommer aldrig att hjälpa dig att få vad du vill. Om du inte vill svara på en fråga helt enkelt säga att du inte är redo att diskutera det ämnet ännu, men inte vilseleder försäljare. Hans jobb är att hjälpa dig att köpa en bil och ditt jobb är att hitta en som du gillar och som du har råd. Ligga rör aldrig denna process framåt.
5

Vet återförsäljarens kostnad. Konsumenterna kan få kostnadsuppgifter från ett antal källor på nätet. En återförsälningskontorets verkliga kostnaden för att köpa en bil är vanligtvis mycket mindre än "fakturan priset," på grund av återförsäljare incitament och förhalningsrättigheter, vilket är en rabatt tillverkarna betalar till återförsäljare. Att veta den verkliga grossist kostnaden för bilen kan du förhandla mer självsäkert.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78742.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.