Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur hittar jag Street Legal motordrivna skotrar?

Köpa en skoter kan vara lite som en skattjakt, men det kan också leda till att vissa juridiska problem. En smart köpare köper en skoter veta så mycket om dess historia som möjligt innan du lämnar över några pengar. Några knep nedan kan spara en massa hjärtesorg senare. Saker du behöver Málaga Telefon
lokala avdelningen av motorfordon telefonnummer
Computer (tillval) Review, Internet-anslutning (tillval) katalog Annonser
Transportmedel och en släpvagn
En butik trasa
Visa fler instruktioner
köpa en Legal Scooter
1

få en kopia av din statens avdelning för motorfordon regler om högsta tillåtna tvåhjuliga fordon på vägar och motorvägar i ditt tillstånd. Ladda ner eller skriva ut informationen från myndighetens webbplats om det finns. Leta efter de särskilda reglerna om minsta motorstorlek en skoter måste ha för att vara juridiskt ridit på dina lokala gator och vägar.
2

Skaffa telefonnumret eller webbplatsen för ditt lokala utrikesdepartementet av motorfordon och ha den till hands. Review tidningen platsannonser, motorcykel tidningar eller Internet utstationering webbplatser för skotrar till salu i ditt område som uppfyller minimikraven önskade motorspecifikationer. Titta på bifogade bilder och detaljer annons för att avgöra om skotern har registrering och en registreringsskylt.
3

ringa säljaren och fråga om Scootern titeln och för närvarande är registrerad. Be säljaren att ge numret registreringsskylten och fordonets identifieringsnummer på skotern kroppen om möjligt. Ring den lokala avdelningen av motorfordon kontor med information och be om en fri sökning i databasen. Undvik skotern om personalen berätta inga data visas eller, ännu värre, att böter är skyldig för efteranmälan.
4

Besök säljaren om Scootern kollar med motorfordon avdelning. Bekräfta att registreringsskylten och fordonets identifieringsnummer tillhandahålls av telefonen matcha upp med dem på själva skotern till salu. Bekräfta att en registreringsskylt med fordonets aktuella taggar bifogas. Be att få se fordonets registreringsnummer och titel för verifiering. Undersök dokument från säljaren för att se till att de är aktuella och matcha fordonet försett numren.
5

Skaffa själva titeln dokument och aktuella papers registrering vid köp av skoter. Också få en köpebrev med din statens standarddokument fordon salu om någon är tillgänglig. Ladda scooter på din släpvagn och ta med den hem. Sedan besöka din lokala avdelning av motorfordon och med dokumentationen slutföra överföringen av äganderätt och registrering över till ditt namn och adress. Betala de nödvändiga avgifterna för den nya registreringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78895.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.