Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Tio saker att säga till en återförsäljare när man köper en bil

I en perfekt värld, skulle en bil vara oförstörbar, och du skulle ha köpt en gång i livet. Verkligheten är att fordon skadas eller slits ut och du oundvikligen behöver bytas ut. Bilförsäljare har ett dåligt rykte för att dra nytta av människor som behöver köpa bilar, men om du vet vad du ska säga till en återförsäljare när du går till generalagenten, du är mycket mindre sannolikt att få en dålig affär. Carfax /påminner

be om Carfax /recall rapporter ger dig en uppfattning om hur många reparationer eller faror som kan uppstå med bilen. Om dealern inte kommer att få dessa rapporter /uppgifter för dig, det här betyder problem.
Fakturapriset

Återförsäljare visar inte sina återförsäljare fakturor. Ber om återförsäljaren fakturan priset visar hur mycket generalagenten har märkt på fordonet för vinst och ger dig utrymme att förhandla fram ett bättre avtal.
Betalningar
< p> Om du säger försäljaren vad du kan betala per månad, kan återförsäljaren försöka pressa lite mer per månad ur dig och sedan höja den totala kostnaden för bilen därefter. Säger du bara vill diskutera grundpriset för bilen och kan träna utbetalningar efter den slutliga priset bestäms undviker detta.
Handel I

Förklara till din återförsäljare att du ska ta itu med värdet på din handel i bilen efter att du räkna ut basen kostnaden för din nya bil tar förhandlingarna flexibilitet från återförsäljaren. Detta kan få dig mer pengar på handel än om du erbjuds handel i direkt.
Erbjuder
p Om du berättar dealern du har ett erbjudande för dem och kan ge dem bevis på att ditt erbjudande är rättvist, kommer deras enda nästa drag vara att ge dig en lika rättvis disk erbjuda.
Väntar

bilförsäljare kan bli strängare i förhandlingarna om du ger det intryck du behöver din nya bil direkt. Att säga att det inte är någon brådska ger dig flexibilitet.
Andra erbjudanden

läskigaste sak för en återförsäljare tänker du ska ta ditt företag (dvs. deras provision ) till en konkurrent. Om du är upfront och säga var du har sett bättre erbjudanden, kan försäljaren göra dig ett lägre anbud för att hantera din försäljning. Addera Finansiering

Även om du kan betala kontant, säger den återförsäljare som du inte har tänkt finansiering genom helt kommer att hålla återförsäljaren från att tänka sina finansiella vinster är ut genom fönstret och från senare försöka höja vinsten någon annanstans i förhandlingarna.
Mekanik

sätt återförsäljaren reagerar på din begäran om att låta en off-återförsäljare mekaniker inspektera bilen du vill ha är en bra indikator på återförsäljarens ärlighet. Även om dealern är ärlig, kan inspektionen fånga frågor som återförsäljaren inte hade kännedom om, vilket kan ge dig förhandlingsstyrka.
Specifikt

Återförsäljare kan vara frestas att leda dig till dyrare alternativ eller erbjudanden om du inte är specifik i dina behov. Du kan undvika detta om du berättar återförsäljaren exakt paketet eller modell som du vill.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78677.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.