Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du ändrar en Auto titel Ägande

Köpa och sälja bilar och lastbilar kan verka som en komplicerad process , men i verkligheten finns det bara en juridisk detalj som måste åtgärdas . Denna detalj är att underteckna över titeln , som då juridiskt överföra äganderätten till fordonet till köparen . Varje auto titel har en sektion på baksidan för att göra detta . När titeln är undertecknat , det behöver bara tas in till en DMV så du kan fylla den nya titeln ansökan . Instruktioner
1

underteckna och datera baksidan av titeln på anvisade platser och har säljaren av bilen göra detsamma . Fyll i resten av informationen under " ÖVERLÅTELSE AV titeln vid registrerad ägare " rubrik .
2

Ta undertecknade titeln på ditt lokala DMV och fråga efter en titel /License Plate Ansökningsblankett . Fyll i information om fordonet och inköpspriset på anvisade platser och beräkna avgifterna enligt instruktionerna på blanketten .
3

Ta formuläret till DMV servicedisk och betala de avgifter anges på blanketten . Fordonet ska nu officiellt gått över till ditt ägande och expediten kommer att ge dig en ny titel för fordonet i ditt namn .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79272.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.