Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man väljer en sportbil

Att köpa en ny eller begagnad bil kan vara spännande, speciellt en sportbil. Sportbilar är inte alla gjorde samma eller för samma typ av körning. Välj en sportbil genom att följa dessa förslag och tips. Instruktioner
1

Bestäm vad bilar är dina favoriter och varför. Detta kan begränsa valen ner till de former och stilar bäst för dig.
2

Bestäm vad du vill ha i en sportbil. De flesta människor dras till sportbilar för sin snabbhet, prestanda, utseende och det intryck bilen gör på andra. Tänk på vad du vill ha i din sportbil, och leta efter bilar som uppfyller dessa kriterier. För massor av makt, kanske du vill ha en V8-motor och manuell växellåda. Många sportbilar är tillgängliga med en V6-motor och automatlåda, men purister insistera på att de inte är riktiga sportbilar.
3

Provkör några sportbilar du gillar hos återförsäljarna. Man vet aldrig hur mycket du kommer att gilla en bil tills du sätter dig bakom ratten. Vissa bilar kommer inte att ha den prestanda du är ute efter, så sätta bilarna på prov innan du köper.
4

Få pre-kvalificerad med din långivare om du behöver finansiering för denna köp. Detta kan låta dig veta hur mycket du kan spendera. Vara beredd att spendera stora pengar även för en äldre begagnad sportbil. Beroende på märke och modell, kan en ny sportbil kosta från $ 40.000 upp till flera hundra tusen dollar.
5

Sök på nätet på webbplatser som autotrader.com och Craigslist.com. Om du bor i ett landsbygdsområde, titta i närliggande storstäder för ett bredare spektrum av sportbilar. Om du hittar en hel del i hela staten eller landet, kan du ordna att ha bilen levereras till dig. Det finns många pålitliga fordon avlastare landet.
6

Titta på bilen noga eller skicka någon att titta på det om du köper den från ett annat område. Se till att det finns ingen vätska läcker runt motorn, att transmissionen växlar smidigt, bromsarna är i bra form och däcken har gott om mönsterdjup och inte visar inriktningsproblem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78507.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.