Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur får man den Rek Value på bilar

Information är makt. Veta rekommenderat värdet av ett fordon ger konsumenten en fördel vid förhandlingar, oavsett om du köper eller säljer. Det ger också en plattform och en utgångspunkt för förhandlingar. Kelly Blue Book och Edmunds.com är två populära online resurser som ger rekommenderat värden för fordon kostnadsfritt. Instruktioner
Kelly Blue Book
1

Logga in på Kelly Blue Book hemsida för att få det rekommenderat värde för begagnade bilar. Dess hemsida finns på www.kbb.com. Ange ditt postnummer för att gå till startsidan.
2

Välj "begagnad bil" fliken längst upp på sidan. Välj fordonskategori. SUV, cabriolet, sedan och kombi är exempel på de olika kategorierna som finns att välja mellan.
3

Välj din bil märke och modell. Välj "Rek Value" länken och välj alla dina fordon detaljer. Denna information innehåller motortyp, körsträcka, drivlina, om sändningen är automatisk eller manuell.
4

Välj den typ av utrustning som är laddad i fordonet. Klicka på "Fortsätt"-knappen för att visa ett rekommenderat värde på din bil. Addera Edmunds.com
5

Logga in Edmunds.com att bestämma värdet på din bil . Se till att "begagnad bil" fliken är markerad. Enligt värdera och forskning avsnittet välj "Bedöma" länken.
6

Välj bilmodell, år och kategori.
7

Välj fordonsuppgifter. Ange bilens körsträcka, välj tillvalsutrustning väljer fordonets skick och ange ditt postnummer.
8

Klicka på "Get Prissättning Report"-knappen för att granska Edmunds prissättning rapporten.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78678.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.