Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Så identifierar Vilken Motor & Transmission en bil har

En bilens motor och transmission informationen kodas inom fordonets identifieringsnummer ( VIN ) . Många märken och modeller kommer med en mängd olika alternativ . Sällan fordon kommer på bara en standard motorstorlek eller överföring längre . För att ta reda på allt du kan om din bil , använd en VIN dekoder för att se hela bilens specifikationer . Avkodaren är gratis . Din VIN-nummer krävs för att köra rapporten . Instruktioner
1

Lokalisera VIN . Hitta den på VIN -skylt placerad på utsidan av den främre vindrutan på förarsidan av instrumentpanelen . Om du inte kan läsa det , titta in i förarsidans dörr sylt för VIN klistermärke , eller under huven på utsläpp klistermärke . Skriv ner VIN .
2

Gå till Decode Denna webbplats . Från huvudsidan , ange ditt VIN i rutan där det står " Ange VIN Here " och klicka på "Decode ! " att visa resultat .
3

Läs till höger om resultaten för att få motortyp och storlek information. Från strax ovanför Allmän information menyn , klicka på " Teknisk info " för att visa sändningen information.
4

Scrolla ner till " Transmission Type " för att erhålla förfrågningsunderlag .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78886.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.