Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man läser en automatisk faktura

Att köpa en ny bil kan vara överväldigande nog utan sammanblandning av auto fakturor och trycket av påträngande försäljare. Akta dig för bilhandlare som använder liknande terminologi i ett försök att få mer pengar från dig än du är skyldig att betala. Du kan skapa lika konkurrensvillkor och undvika att tas tillvara genom att förstå auto fakturor. Instruktioner
Förstå en faktura för en ny bil
1

Leta efter angivet fakturan pris som anges på dokumentet. Detta är det pris som tillverkaren ursprungligen laddade bilhandlare. Detta bör vara högre än det pris som återförsäljaren ber dig att betala. Tillverkarna ger återförsäljarna med höga och rabatter som inte avspeglas i fakturan priset.
2

Leta basen priset anges på fakturan. Detta är priset på bilen med några ytterligare alternativ eller funktioner.
3

Titta på MSRP, den av tillverkaren föreslagna priset. Du kan köpa nästan vilken bil under MSRP, men försäljare kan försöka få dig att tro att köpa till detta pris skulle vara en bra affär. Eftersom återförsäljarna brukar köpa bilar i stort antal, kan de ha betalat betydligt mindre än denna siffra.
4

Titta på klistermärke priset på bilen. Denna siffra representerar givarens perfekt pris. Om du börjar förhandlingarna vid detta pris du oftast kommer att spendera mer än du behöver för bilen. Använda fakturan priset som en utgångspunkt för förhandlingar är mycket smartare.
5

Se om holdback siffran är noterat på fakturan. Om det inte är, be försäljaren att berätta hur mycket. Denna siffra är den vinst återförsäljaren kommer att kunna realisera vid försäljning. Det kommer vanligtvis att vara mellan $ 1.500 och $ 3,000. Om siffran är högre, är återförsäljaren försöker överladda dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79183.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.