Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man förhandlar din bil Utbetalning

Att köpa en ny bil kan vara en lång och svår process. Du måste bestämma vilken typ av bil du vill köpa, räkna ut din budget, välj en återförsäljare som du litar på och förhandla om era betalningsvillkor. Vid tiden du har gjort allt detta, kanske du inte har energi kvar att njuta av din nya bil. Åtminstone en del av processen, förhandlar dina betalningar kan göras lite enklare med rätt teknik. Instruktioner
1

Kom förberedd. När du kommer in i återförsäljaravtalet och börja förhandlingsprocessen, har en idé om vad du har råd att spendera på en handpenning och vad du har råd med en månatlig utbetalning. Ju högre din månatliga betalningar, desto snabbare din bil kommer att betalas ut, men du måste se till att betalningarna inte är så högt att du kämpar för att betala dem varje månad.
2

Bestäm priset du betalar för bilen före ränta eller avgifter läggs i. återförsäljare erbjuder sina bilar till salu på MSRP, den av tillverkaren rekommenderat pris, men nästan alla utom de mest populära bilarna kan köpas för mindre. Ett sätt att förhandla fram ett pris är att erbjuda en procent över återförsäljarens faktura. Du får fakturan priset, eller en nära uppskattning, från en webbplats som Edmunds.com. Dealern kommer utan tvekan neka detta erbjudande och göra en disk erbjudande, eventuellt omkring 8 eller 10 procent över faktura. Om du får bilen för, säg tre eller fyra procent jämfört med faktura, har du gjort bra. Låt inte samtalet att fokusera på just de månatliga betalningarna
3

. Återförsäljaren får försöka distrahera dig från den ränta du kommer att få betala genom att erbjuda en låg månatlig betalning. När priset på bilen är inställd, desto lägre blir din månatliga utbetalningen är, desto längre tid kommer du att betala av bilen och desto mer kommer du att spendera på ränta. Samtalet måste vara om alla aspekter av att betala av bilen.
4

Se till att du förstår allt innan de accepterar villkoren. Öva aktivt lyssnande, och be försäljaren att klargöra när du inte förstår någonting. Du måste förstå alla aspekter av bil-köpprocessen, inklusive handpenning, den effektiva räntan, månatliga belopp och den totala längden på ditt lån.
5

Vet maximalt antal år du är villig att ta för att betala av bilen och ett högsta belopp du är villig att spendera på månatliga betalningar innan du börjar förhandla. Du ska inte acceptera något högre än dessa siffror.
6

Håll dig lugn. Människor tenderar att göra dåliga beslut när känslorna svallar. Att förlora ditt lugn kan göra att du acceptera en dålig affär eller att storma ut ur generalagenten. Dessa är två scenarion du kan undvika genom att hålla huvudet kallt.
7

Var beredd på att processen för att ta en lång tid, och vara beredda att gå iväg. Med fyra timmar eller mer för att köpa en bil är inte ovanligt, men de flesta människor inte tänker på det. Den långa processen fungerar i återförsäljarens favör. Det behöver inte. Inse att långa väntetider är en del av återförsäljarens sätt att styra försäljningen. Om du inte gillar villkoren, artigt promenad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78652.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.