Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Vad är en bakre bärarm ?

Bakre arm upphängningar är bland det enklaste av alla bakre upphängningar . Billigt att bygga , enkel att använda och skickligt styra upphängningsrörelse , släpar - arm upphängningar så produktiv som de är av goda skäl . Historia

bakre arm upphängningar går tillbaka nästan till gryningen av bil och utformades som ersättning för äldre buggy - stil bladfjädrar .
Beskrivning

En bakre arm suspension använder två långa armar på vardera sidan av fordonet för att ansluta den bakre axeln till ramen. Armarna ansluter framför axeln till någon punkt på ramen framför sig.
Applications

Trailing - arm suspensioner används där tillverkningskostnaden och enkelhet i utformning trumf direkt prestanda .
Fördelar

Trailing - arm suspensioner är billiga att tillverka, lätt att bygga och hantera ganska väl . Vissa härledningar lämnar också bestämmelser om att oberoende upphängningar som exemplifieras av den första generationen Acura RSX .
Nackdelar

bakre arm upphängningar tar upp mycket plats och tenderar att inkräktar på bagageutrymme. Deras hantering är falska av de mindre , mer kostsamma fyra - och fem - link uppställningar , vilka själva en utveckling av den ursprungliga bakre arm upphängning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78570.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.