Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Crossover SUV Vs . Minibuss

Även om skillnaderna mellan dessa två klasser är i hög grad estetisk , finns det några faktorer som separata minibussar från delningsfilter i termer av funktionalitet . Beslutet att köpa en över den andra är till stor del en fråga om personlig preferens . Historia

De första fordonen som kallas " minibussar " byggdes på Chryslers K - bil plattform 1984 , men liknande bilar byggdes så långt tillbaka som 1935. " Delningsfilter " först kom ut på marknaden mellan 1999 och 2001 .
Syfte

skäl minibussar är specialbyggda för att flytta människor , är crossover stadsjeepar mer partisk mot den totala lasten - dragande förmåga i full storlek stadsjeepar .
minibuss Construction

En minivan definieras av Naturvårdsverket som en specialbyggd people mover med utseendet på en skåpbil , men som är baserad på en bil chassi . Traditionellt
Crossover Konstruktion

, var överkorsningar byggda på ljus - lastbilar plattformar som de från Chevrolet S -10 eller Ford Ranger . Nu , många baserade på full storlek sedan plattformar .
Drivlinor

Bil - baserade minibussar är nästan alltid framhjulsdrift eller ibland fyrhjulsdrift . Delningsfilter kan vara framhjulsdrift , bakhjulsdrift , fyrhjulsdrift eller äkta fyrhjulsdrift .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78451.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.