Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur berätta om en Trailblazer är en LS eller LT

Vissa modeller av Chevrolet Trailblazer kan vara ganska svårt att skilja om du inte är kunnig på modellerna. Många gånger Trailblazer ägare har köpt sina fordon i använt skick, och inte få de tjusiga papper som kommer med en ny bil köp. Ibland gör begagnade bilköpare inte ens få en tillverkare handbok för fordonet. I många fall, liksom LS och LT versioner, kan enkla skillnader hjälpa dig att räkna ut vilken som du har. Instruktioner
1

Gå runt din Trailblazer. Ta bilder på utsidan av bilen, främst vid de främre och bakre ändar.
2

Öppna dörren och få i din Trailblazer. Ta fler bilder på interiören, uppmärksamma på radio, ratt och säten.
3

komma åt bilder som du tog av exteriör och interiör av ditt fordon. Jämför dem med den information som du får om skillnaderna på fordonsindustrin webbplats under ytterligare resurser. Denna webbplats ger dig de specifikationer för både LS och versioner LT av Trailblazer. Till exempel kommer LS ha fällbara sportstolar, medan LT har tvåfärgade lädersäten och en el-manövrerad förarstol. På basen av de främre dörrarna, kommer det att finnas en LS eller LT krom emblem. LT är Trailblazer med fler alternativ, LT har dimljus, en kropp-färgad galler på fronten, en Takkonsol med HomeLink sändare, en Travelnote digital inspelare och en åtta-vägs makt kontroll för förarsätet.
4

Använd dessa olika specifikationer för att avgöra om du har en LT eller LS Trailblazer. Om du fortfarande inte kan bestämma din modell kan du ta den till en Chevrolet-återförsäljare i ditt område och personalen kan berätta direkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78476.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.