Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en Ford Escape Hybrid

Att köpa en bil är en av de mest stora inköp att många människor kommer att göra i sitt liv, bortsett från att köpa ett hem. Göra ett välgrundat beslut är att hitta rätt fordon, köpa från en seriös återförsäljare (eller enskild säljare) och förhandla det bästa finansieringen affären möjlig. Köpa ett hybridfordon ger ett mervärde på grund av sin förmåga att använda bensin mer effektivt, vilket gör dem en mycket mer kostnadseffektiv inköp än traditionella bilar. Se till att du noggrant har forskat dina alternativ för att få rätt modell och bästa möjliga för din Ford Escape Hybrid. Instruktioner
1

Forskning Ford Escape Hybrid i syfte att se till att den uppfyller dina krav för ett fordon. Titta på alternativ för Escape Hybrid fordon inklusive stereo, kör installationsprogrammet (två-eller fyrhjulig) och alla andra funktioner som kan påverka ditt köpbeslut. Detaljerad information om nya och begagnade bilar kan hittas online på edmunds.com.
2

Bestäm om du ska köpa en ny eller begagnad Ford Escape Hybrid. Köpa en ny bil är riskabelt eftersom värdet av en helt ny bil sjunker förhastat under de första åren av ägande. Plan på att göra en hel del forskning om den blivande bilen om du bestämmer att du vill köpa en begagnad bil.
3

Gör en lista på de exakta bekvämligheter och alternativ du vill ha i ditt Escape Hybrid. Du kan behöva göra kompromisser senare om du inte kan hitta de exakta funktioner du vill, men det kommer att hjälpa din sökprocess. Besluta om den färg som du vill och den modell du vill ha. Också bestämma vilka år av fordon du vill köpa.
4

Ställ en budget för vad du har råd med att uppskatta din handpenning och mängden månatliga betalningar du har råd. Året för bilen effekterna priset kraftigt och kan hjälpa dig att begränsa ditt val av Escape Hybrid.
5

Sök upp välrenommerade och certifierade Ford återförsäljare. För mer begagnad bil val, sök på nätet annonser för ett fordon som matchar dina kriterier. Gör en kort lista på bilar du vill provköra och forskning ytterligare, och träffa säljaren.
6

göra bakgrundskontroller av dessa Escape Hybrider använder deras nr för ett fordon (VIN) för att bestämma deras historia och om de är lämpliga för dina behov. Från din lista och den forskning som bedrivs välj den bil som du mest gillar och fullfölja detta alternativ ytterligare.
7

Forskning finansieringsalternativ för att betala för din bil att titta på erbjudanden från banker och återförsäljare. Återförsäljarna är generellt mildare mot personer med dålig kredit, men bankerna kan erbjuda en bättre ränta. Väg dina alternativ för att göra det bästa valet baserat på din budget och kredit historia. Efter köpet har gjorts uppdatera din bilförsäkring och registrering och köpa tallrikar för din nya Ford Escape Hybrid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78435.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.