Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en bil i Jamaica

Med en befolkning på 2,8 miljoner människor, är Jamaica en framstående karibiska landet. Även om de flesta turister komma runt Jamaica på sin relativt utvecklat kollektivtrafik, många lokalbefolkningen reser i bilar, precis som de gör i USA. Att köpa en bil i Jamaica måste du leta reda på vilket märke och modell, antingen genom en online klassificeras webbplats eller via någon av de många fysiska återförsäljare på ön. Saker du behöver
Certificate Computer
Fitness
försäkringsintyget
Faktura från Motor Car Dealer /tullbehandling Document
Identifiering, t.ex.. Nationella ID, pass eller Körkort
Skattebetalarna Registrering
Visa fler instruktioner
1

Identifiera flera online konsortier webbplatser som är specialiserade på att sälja begagnade och nya bilar i Jamaica. Några exempel jamaicanska Classifieds, Jamaica Auto Trader, Topp 5 Jamaica och Auto Channel Jamaica. Webbplatser som dessa listan endast privata säljare och återförsäljare som deltar i den privata sektorn Organisation av Jamaica som inkluderar Small Business Association of Jamaica. Även inköp från säljare som inte deltar i PSOJ är inte tekniskt olagligt i Jamaica, är det starkt reglerat nog att vara för mycket av en olägenhet. Hjälp av sökkriterier
2

Sök dina valda platser de utnyttja. Till exempel ger jamaicanska Annonser du söka efter biltillverkare, medan Jamaica Auto Trader kan du ange fordonstyp, göra, tillverka året och även priset. Bilar är noterade på jamaicanska konsortier platser i jamaicansk dollar eller JMD, så priset kommer ofta titta uppblåst om du är ursprungligen från utanför Jamaica. Tio tusen dollar USA är Kontakta cirka $ 850,000 JMD.
3

den privata eller återförsäljare med hjälp av kontaktinformationen som tillhandahålls av konsortier hemsida. Vissa konsortier webbplatser ger privat säljare eller webbplatser återförsäljare, medan andra helt enkelt ge ett kontaktnummer och adresser. Han eller hon kommer att guida dig genom köpprocessen, inklusive slutföra ett inköpspris, säkra finansiering och inrättande av försäkring.
4

Ändra registreringen av bilen på en jamaicansk Inland Revenue kontoret. Var säker på att få rätt material och identifiering (Se vad du behöver).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78923.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.