Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

4-Wheel Drive bilar med den bästa Gas Mätarställning

Fyrhjulsdrift (4WD) fordon är byggda för kontrollerad manövrering och svår terräng - inte aerodynamik - och eftersom de är tunga bilar, de använder mer gas än mindre fordon. Lyckligtvis, i denna tid av hybridfordon och låga utsläpp, har många 4WD bilar modifierats för bränsleeffektivitet och 4WD hybrider har drabbat marknaden. Med lite forskning, är det möjligt att finna en 4WD som passar dina behov och kör preferenser utan sörpla gas (eller dina pengar). 2010 Ford Escape Hybrid

år har Ford Escape Hybrid ansetts vara den mest bränsleeffektiva 4WD fordon på marknaden. Även om vissa nya 4WD bilar nu matcha Escape Hybrid, har ingen överträffat ändå. Enligt Fueleconomy.gov 's mil per gallon beräkningar, det blir 30 miles per gallon (mpg) i staden och 27 mpg på landsväg. En tank rymmer tillräckligt med bränsle för dig för 394 miles, och om du kör i genomsnitt 15.000 miles per år, i Escape Hybrid din årliga bränslekostnader kommer att US $ 1335.
2010 Mazda Tribute Hybrid

Matchande Ford Escape Hybrid i bränsleeffektivitet, blir det 2010 Mazda Tribute Hybrid 30 mpg i staden och 27 mpg på landsväg, vilket gör det till ett smart köp. Årliga bränslekostnader är också densamma: $ 1335 Addera ditt 2010 Mercury Mariner Hybrid

2010 Mercury Mariner Hybrid också matchar Ford Escape Hybrid bränsleekonomi som det. också får 30 mpg i staden och 27 mpg på landsväg. The Mariner tank rymmer gas för ca 392 miles, och de årliga bränslekostnaderna är $ 1335.
2010 Toyota Highlander Hybrid

Fueleconomy.gov uppskattar att 2010 Toyota Highlander Hybrid 4WD får 27 mpg i staden och 25 mpg på landsväg - inte så mycket som Escape, Tribute, eller Mariner, men det är fortfarande en av de mest bränslesnåla 4WDs på marknaden. Som en bonus, håller tanken tillräckligt med bränsle för dig för 402 miles - vilket innebär att det kommer att ta dig lite längre än Mercury Mariner Hybrid. Årliga bränslekostnader är ungefär $ 1490.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78592.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.