Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur hitta en återförsäljare faktura på en ny bil

Det belopp som en återförsäljare betalar för ett fordon är noterat på återförsäljaren fakturan. Detta är inte en faktura att återförsäljaren visar på bilrutor - att dokumentet är en konsument faktura som visar vad dealern vill ta betalt för bilen. Dealern Fakturan ger en bättre uppfattning om vad bilen egentligen är värd, så om du kan få återförsäljare faktura hos återförsäljaren innan du köper din bil, kan du använda fakturan att förhandla fram ett bättre avtal. Instruktioner
1

Skriv ner märke, modell och funktioner i bilen som du vill dealern fakturan.
2

Besök någon auktoritativ fordonsindustrin webbplats som tillåter dig att forska tillverkaren föreslagna priset (MSRP) i bilar. Två av de bästa är Edmunds och Kelly Blue Book. Gör en sökning på ditt fordon och använda rullgardinsmenyerna eller lådor urval att välja funktioner. Varje funktion har en kostnad, så var noggrann.
3

Slå upp holdback för ditt fordon. Dessa är en typ av rabatt betalas till återförsäljaren. Tillverkarna vandra upp kostnaden för fordonet för att skapa indirekt vinst fördelar för återförsäljaren. De ersätter då återförsäljaren för betalat extra pengar. Subtrahera holdback från fakturan priset för att få en korrekt bild av värdet av fordonet.
4

Skriv ut båda dina fakturapriset resultat och dina förhalningsrättigheter resultat och föra dem till återförsäljaren med dig.

5

Be återförsäljaren för återförsäljaren fakturan, och jämför detta med din. Avvikelser kan förekomma eftersom dina webbplatser kanske inte har anmält ändringar i fordonets värde, men siffrorna borde vara mycket nära.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79064.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.