Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Vilka fordon har tredje raden sittplatser?

Vissa bilägare skulle hävda att deras fordon är familjemedlemmar eftersom de ofta tenderar att växa i proportion till familjen själv. Strunt allt prat om "off-road" mångsidighet: de flesta människor köper stora fordon främst för sin förmåga att röra sig mer än fyra personer i komfort och stil. Från SUV som väger över tre ton till bränsle-smuttar "cross-overs," det har aldrig funnits så mycket variation i världen av familjen transport som det är idag. Stationsvagnar
p Om du är villig att erkänna att du behöver en, då moderna stationsvagnar kan erbjuda all den passagerarkapacitet av en SUV med de seder och körsträcka på en sedan. Till exempel blir det Volvo V70 28 mpg på landsväg, erbjuder heltid fyrhjulsdrift och har en av de högsta säkerhetskraven betyg av alla fordon på vägen. Om du känner dig sportig och har en extra $ 92,000 kringspridda, gå till Mercedes AMG E63 Estate Wagon. Detta djur kommer raket du och sex av dina närmaste landsmän genom kvartal mil i 12,5 sekunder blankt.
Minibussar

minibussar fordom rullade punch-lines för skämt om medelålders män och gallring hårfäste. Men dagens utbud är både praktisk och elegant. Hondas Odyssey erbjuder acceleration och hantering som skulle konkurrera med några av de bästa sportbilar av 1990-talet, och Dodge Grand Caravan verkar ha ärvt Ram tuffa-killen trubbig nos. Även den ständigt emasculating Chrysler Town and Country har utvecklat en distinkt slags hård stil, som påminner om den första generationen Scion Xb.
Cross-overs

Erbjuder SUV utseende och Sedan köregenskaper, är det cross-over SUV (CUV) snabbt på att bli en dominerande kraft i dagens familj bilmarknaden. Hemligheten av CUV framgång är att många är byggda på stora sedanmodell plattformar men använder 2/3 skala SUV kaross för att ta bort en del av den negativa bilden av att äga en särskild familj-dumpern. Hittills hyllade en av de mest 7-sits CUVs är Mazda CX-9, vilket ger bra lastutrymme, pigg hantering och fantastiska (för en SUV) acceleration. Övriga utmanare för cross-over krona är Acura MDX, Honda Pilot, Volvo XC90 och BMW X5.
8-Seat stadsjeepar

Stora stadsjeepar är det sista ordet för dem som antingen vill ha lite mer utrymme eller prestanda än en cross-over kan ge. Enligt de flesta definitioner, är en stor SUV som erbjuder en extra V-8, har en totalvikt (lastbil + släp /last) på 8.500 pund., Erbjuder äkta fyrhjulsdrift med hög och lågväxel och är baserad på en bakhjulsdriven chassi. Den 2009 Chevy Tahoe röstades Best in Class med Truck Trend, rekommenderas av Kelley Blue Book och Consumer Reports. Den Tahoe står som en förtrupp i sin klass, när den är utrustad med tillvalet hybriddrift, befaller det en häpnadsväckande 22 mpg i staden och 23 på motorvägen. Enbart detta faktum innebär att hybrid stadsjeepar gillar Tahoe faktiskt kan vara mer praktiskt för stadsbor än mycket mindre CUVs och minibussar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78564.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.