Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur Jämför Semi Trucks

Semi dragbil trailer köpare måste överväga ett antal kriterier som den genomsnittliga auto köparen inte. Begagnade bilar kan ha flera miljoner miles på vägmätaren med åtminstone att många kvar i dem, vilket är en mycket verklig faktor i köpbeslutet. Miltal

körsträcka är allt där används traktortrailers är berörda, och är den främsta anledningen till att folk köper nya. Olika chassin och motorer har olika kända fel körsträckor, så prata med andra förare med ett liknande år, märke, modell och körsträcka lastbil för att avgöra vad som är sannolikt att misslyckas i en nära framtid.
Fuel Economy

genomsnittliga lastbilschaufför lätt kan täcka 170.000 miles per år, vilket innebär att en en tiondel-i-ett-mpg underskott kan lägga till upp till hundratals dollar i slutet av året. Aerodynamisk kaross är en av de viktigaste faktorerna i lastbilen bränsleekonomi.
Motorer

Stor förskjutning med en lång slaglängd i förhållande till hålet tenderar att vara mer effektiva vid dragande tunga laster i kuperad eller bergig terräng, mindre motorer med ett större hål och kortare slaglängd tenderar att vara bättre runt staden och samtidigt upprätthålla en konstant hastighet över platt mark Addera Hjulbas

Axelavstånd (avståndet mellan styraxeln och främre drivaxel) är en viktig faktor där lastbilar är berörda. En lång hjulbas lastbil rider smidigare, är mer stabil i hög hastighet och kan potentiellt ha bättre aerodynamik om kroppen är optimerad för hjulbas. En kortare hjulbas lastbil är mycket lättare att manövrera, och kan köra och backa in platser som en lång lastbil kunde inte ens synsätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79221.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.