Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur att hitta värdet av en bil

När man står inför köpet av en ny bil, är en köpare mer benägna att göra en rättvis uppgörelse om han har en god uppfattning om värdet av bilen han vill köpa samt bilen han är handel i eller sälja. Underlåtenhet att forska en bil värde före köp kan leda till köparens ånger senare. Medan räntorna fluktuerar, och ofta du kan refinansiera ett stort inköp till en lägre ränta, kan du omförhandla inte försäljningspriset när försäljningen är klar. Instruktioner
1

Tillträde Kelley Blue Book eller NADA webbplats på din dator, eller köpa en aktuell Kelley Blue Book eller NADA bok från en bokhandel.
2

Tillträde värderingen avsnitt av den valda platsen och ange märke, modell och år för den bil du är intresserad av att köpa, liksom bilen du handlar (om tillämpligt). Om du använder en bok, lokalisera märke, modell och årsmodell på bilen i boken för att få basen värdet av fordonet.
3

Välj alternativ finns på bilen, sådana som lädersäten eller stereosystem, från en lista som finns på hemsidan. Om du använder en bok, kommer uppgraderingar att listas nedanför basmodellen information och kommer vardera innehåller ett belopp som uppgraderingen är värt.
4

Välj en förutsättning för bilen, om det krävs av webbplats eller bok, för att justera värdet. Möjliga val kan vara utmärkt, bra, rättvis eller dålig. Skick avser synliga brister eller uppenbara mekaniska problem i fordonet. Varje värdering källa kommer ge dig en särskild definition av varje tillstånd alternativet för dig att göra ett val. Villkoret för bilen ökar eller minskar det totala värdet på bilen. Boken kommer att ge en ökning eller minskning av det totala värdet baserat på den markerade villkor.
5

Skicka in den ifyllda informationen på nätet och källwebbplatsen återkommer en uppskattad värdering av bilen. Om du använder en bok, lägga ihop det belopp som basvärde, uppgradera belopp och lägga till eller dra ifrån justeringen för tillstånd att komma fram till en total värdering av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78593.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.