Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en bil i Kansas

Att köpa en bil i Kansas kan ske genom en återförsäljare eller en privat säljare. Nya och begagnade bilar är båda tillgängliga men nya bilar kommer med garantier. Hos vissa återförsäljare, nyare, men inte nya, bilar kommer som certifierade bilar, vilket är en typ av garanti. Den Kansas Department of Revenue hanterar överföringar fordon titel, och Kansas har en citron lag som skyddar köpare av nya bilar endast från att sitta fast med en trasig bil. Saker du behöver
Transfer Budget
titel
Försäkring
Fastighetsskatt
Köpebrev eller kvitto
Maunfacturer uttalande ursprungsbeteckning (för nya bilar) katalog
Visa fler instruktioner
1

Research marknaden. Bilar i Kansas kan hittas på nätet via bilförsäljning webbplatser, genom privata säljare annonsering i lokala tidningar eller på nätet, eller via en återförsäljare. Webbplatser är ett snabbt sätt att bedöma hur mycket det bilmärke och modell som du har avvecklas på säljer för. Online jämförelse sparar också tid och energi på resor till återförsäljare och skur tidningarna för reklam. Bilar kan också köpas på auktion men kan inte komma med en fullständig historia och andra detaljer. (Se referens 1 och 2) köpa 2

välja om en ny eller begagnad bil som passar dina behov. Även nya bilar levereras med garantier för att täcka haveri eller mekaniska problem för ett år eller så, lider begagnade bilar inte från det årliga avskrivningar som nya bilar gör. Yngre begagnade bilar kan också fortfarande vara inom garantin. Återförsäljaren eller ägaren kan ge dig råd om detta är fallet. Certifierade bilar är oftast äldre bilar som har inspekterats av återförsäljarens mekaniker och godkända. Den certifierade bilen har då en typ av garanti för en återförsäljare specificerad period som omfattar mekaniska problem. (Se referens 3) katalog

Besök återförsäljarna att ta nya bilar för en provkörning. Detta gör att du kan bedöma stil, komfort och praktiska i bilen tillsammans med acceleration, styrförmåga och makt.

Begagnade bilar också kan tas för provkörningar. Privata säljare kan också tillåta detta om de litar på dig, men kommer förmodligen att komma med på resan. Du bör ta med dig en aktuell körkort och bevis om ansvarsförsäkring för att driva andra bilar.

(Se referens 2) Addera 3

Inspektera bilen noggrant. Slitna däck, bromsar i slutet av sitt liv, flisas vindrutor och defekter motor kommer att kosta pengar att byta ut delar. Kontrollera körsträcka, vilket kommer att ge dig en god uppfattning om hur långt ett liv i bilen har lämnat. Kontrollera också för kosmetiska skador. Detta kommer att påverka andrahandsvärdet. Eventuella brister kan användas för att förhandla ner priserna, både för begagnade bilhandlare och privatpersoner. Om du inte är bekväm inspektera bilen själv, har det kontrolleras över av din egen mekaniker innan de köper. (Se referens 2)
4

Välj om du vill köpa bilen direkt eller få finansiering. Återförsäljare erbjuder finans erbjudanden eller billån kan erhållas från din bank. Forskning detta för att få det bästa erbjudandet. (Se referens 3)
5

Kontrollera säljarens titel dokument om hantering av en begagnad bil. Detta kommer att säkerställa att säljaren är den juridiska ägaren av bilen och kan sälja den till dig. Efter inköpet, skall titeln överföras till ditt namn inom 30 dagar. Du behöver försäkringsbevis för att slutföra denna process. Fastighetsskatten bör också betalas vid äganderättsöverföring. Varje kvarstad på titeln dokumentet bör noteras på titeln och attesterad innan titeln kan överföras. Rubriken för bilar som är 10 år eller yngre måste ha en förklaring vägmätare utlämnande skrivet på titeln eller handskrivet på papper separat och undertecknas av både säljare och köpare.

Skaffa ett köpebrev. Kansas privatpersoner bör komplettera en utsaga av köpeskilling, formulär TR-11, från Kansas Department of Revenue.

Bilköp är föremål för textning regler som inkluderar presentera ett tillverkarens deklaration om ursprung (MSO, bevis på försäkringar, moms kvitto (Form STD-8) och betalning av fastighetsskatt.

Kansas textning bearbetas genom län kassör kontor i det län där bilen ska garaged. (Se

Referens 4och Resurs 1) Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78921.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.