Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en Scooter hjälm

Hundratals scooter hjälmar finns för närvarande på marknaden, för att skydda dig bör du kraschar. Att veta vad man ska leta efter i en scooter hjälm kan hjälpa dig att gå igenom de till synes obegränsade valmöjligheter när de köper din första hjälmen. Saker du behöver
Tape Papper åtgärd Mössor och stick linjal (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Mät ditt huvud för att hjälpa dig att välja en storlek scooter hjälm . Vira ett måttband vågrätt runt huvudet på en nivå som är precis ovanför öronen. Om du inte har ett måttband, använd en pappersremsa. Vira papper runt huvudet och markera ditt huvud storlek på papper, lägg sedan ner den ute plan och använda en vanlig pinne linjal för att mäta pappret.
2

Konvertera dina mått med en ungefärlig hjälmstorlek , notera att exakt storlek mätningarna varierar med hjälm tillverkaren. Generellt huvuden mäter 21 3/4 inches till 22 1/4 inches är storlek small. De mätning från 22 1/2 inches till 23 inches är medium, och huvuden som mäter 23 1/4 inches till 23 3/4 inches är stora. Addera 3

Review hjälmen val som erbjuds av en skoter eller motorcykel leverans butik i din stad, eller från en online eller postorder återförsäljare. En tegel och murbruk butik är ibland att föredra eftersom du kan prova på hjälmar för att söka efter passning. Om du köper från ett postorderföretag eller online-återförsäljare, kan du behöva beställa flera storlekar innan du hittar en som passar ordentligt.
4

Välj ditt material scooter hjälm. Hjälmar är gjorda av en mängd olika material, såsom glasfiber och plast. Flerskiktade kolfiber hjälmar är oftast den mest hållbara, men är oftast dyrare än billigare alternativ såsom plast.
5

Tänk extra funktioner. Till exempel kan hjälmar finns i en mängd olika färger och mönster, inkluderar luftventiler för att hålla huvudet ventilerad och sval, och kan vara själv-certifierad för att uppfylla Federal Motor Standards Vehicle Safety.
6 < p> Prova på hjälmen. Hjälmen ska omge ditt huvud tätt och inte kunna vicka eller vända när de placeras på huvudet. Sidoremmarna bör också an ordentligt mot huden utan att klämma dig. Prova på en hjälm storlek större och mindre än den storlek som du är mätt för att hjälpa lokalisera den bästa storleken.
7

Köp hjälm som passar bäst, är bekvämt och innehåller de extra funktioner du vill . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78571.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.