Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur Jämför Små stadsjeepar

Små stadsjeepar (Sports Utility Vehicles) är nu blir allt populärare. Inte bara är de lättare att köra, men de kräver mindre gas än den vanliga stadsjeepar. De har också andra bra funktioner som en funktionell interiör och fyrhjulsdrift. De små stadsjeepar är idealiska för familjer och enskilda. De är även relativt billigt jämfört med medelstora och större stadsjeepar. Det finns vissa nackdelar med att ha en mindre SUV, till exempel, de inte prestera bra i kraschar. Större och tyngre SUVs klarar sig bättre i en bilolycka. I allmänhet, stadsjeepar är inte idealiskt för unga eller oerfarna förare. Erfarna vuxna kan ta reda på vad man ska leta efter när du handlar för en mindre SUV. Instruktioner
1

Välj tre eller fyra stadsjeepar du har ögonen på. Jämför priser på dessa stadsjeepar. Skapa ett prisområde. De flesta stadsjeepar kommer att kosta mellan $ 20.000 och $ 30.000. Eliminera de som är utanför din prisklass.
2

Jämför körsträcka mellan dina val. För en tid, alla har varit bekymrad över gaspriserna. Små stadsjeepar kommer att få dig mellan 15 och 21 mpg i staden, eller mellan 20 och 27 mpg på landsväg. Bestäm hur ofta och när du ska prova din SUV så du är medveten om hur mycket gas du använder.
3

Fundera på hur hanteringen och styrningen blir. Läs "Consumer Reports" tidningen för sina åsikter om de bästa små stadsjeepar. Också, plocka upp ett exemplar av Kelly Blue Book på ditt lokala bibliotek. Detta kommer att ge dig mer information om hur bilarna utför.
4

jämför funktionerna i dina val. Till exempel, några små stadsjeepar har baksäten som fälls ner för att skapa mer utrymme. De flesta stadsjeepar har plats för upp till fem passagerare. Tänk om du kommer att använda dessa funktioner i din dag till dag liv och bestämma vilka funktioner du kan leva utan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78666.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.