Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Tips för att köpa bilar

Gör din hemläxa innan du ger en bilhandlare dina pengar för en bil. När du reda på information om en bil innan du gör ett köp, det hjälper dig i slutändan, speciellt när man köper en begagnad bil. Tidigare ägda bilar är oftast utsatta för problem. Minska krångel och frustration av att göra ett beslut för fort genom följande tips för att köpa en bil i förväg. Garanti

Överväga att köpa en bil fortfarande under dess ursprungliga tillverkarens garanti. Kontrollera om dealern har förmågan att överföra bilens garanti i ditt namn. Valet av en bil med en del av sin fabriksgaranti ger dig möjlighet att koppla om bilen behöver reparationer. Typiskt hitta en bil fortfarande täcks någon typ av garanti när du väljer en tidigare ägd bil som är nytt.
Få en mekaniker

Investera i en ansedd mekaniker att titta över fordonet du planerar att köpa. Även om en bilhandlare har oftast sin ägare mekaniker på grund, är det bäst att använda en mekaniker utan några band till bilfirma för att få opartisk information. Om en bilhandlare inte kommer att låta din personliga mekaniker ser över fordonet, gå någon annanstans för att köpa bilen. Detta är ett tecken på att något är fel med bilen.
Certified Pre-Owned fordon

Många bilhandlare erbjuder certifierade begagnade bilar, snarare än att bara begagnade bilar. En certifierad begagnad bil, som en begagnad bil, är en bil som tidigare ägdes av någon annan. Men certifierade begagnade fordon genomgår certifierad bil inspektioner av auto återförsäljare som Chrysler, Volvo och Mercedes Benz. Den bilhandlare ger en certifierad begagnad bil med underhåll och service innan fordonet börjar säljas igen för en ny ägare.
Check påminner, Klagomål och recensioner

Besök webbplatsen för National Highway Traffic Safety Administration att granska up-to-date Information om återkallelse av en mängd olika fordon. Dessutom håller JD Power and Associates webbplats studier kunder och försäljning tillfredsställelse att tillhandahålla information om pålitlighet och service nivåer av många bilhandlare. Ett annat ställe att hitta information om ett visst fordon är Motor Trend Magazine Online, som erbjuder många bil recensioner. Dessutom har många tidigare eller nuvarande ägare posta vanligtvis information om en produkt, vare sig bra eller dåligt, på forum. Addera CARFAX rapport

Dra en CARFAX historia rapport om fordon du vill köpa. Rapporten kan innehålla viktig information om fordonet som titel frågor, tjänster och olyckor. Du måste ha ramnumret att dra en rapport. Dessutom sitter VIN på förarsidan nära den nedre delen av vindrutan ..

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79271.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.