Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur att kvalificera sig för en auto lån

Vissa tillverkare ger lån direkt via deras försäljningsställen, men ibland kunderna tycker att det är nödvändigt att bedriva finansiering från ett finansiellt institut. Normalt är detta fallet när de köper dyrare inhemska fordon eller utländska modeller. Kvalificerade för en auto lån är inte så komplicerat som processen att få en inteckning, men efter några sunt förnuft regler kommer att förbättra dina chanser att få ett godkännande. Instruktioner
1

Ha ett jobb. Utan bevis på inkomst (dvs., skatt dokument, betala stubbar), kommer inget finansiellt företag ger dig ett lån, eftersom du har inga bevis du kan betala tillbaka.
2

Spara för en handpenning. De flesta finansiella institutioner kräver en, men den större du gör det, desto mindre kommer du att behöva låna. Kanske det också kommer att sänka din ränta.
3

Betala dina räkningar i tid. En historia av tid betalningar erbjuder försäkran om din pålitlighet. Den motsatta situationen gör antingen en mindre trolig kandidat, eller resulterar i en högre ränta.
4

Fyll i nödvändiga lånet pappersarbete. Detta inkluderar fullständiga namn, adress, telefonnummer och personnummer. Företaget kan oftast utföra kreditkontroll på några minuter och lätt bestämma vilken typ av lån som du kvalificerar.
5

Välj lånet och villkor som gör det bästa bemärkelse. Även om din kredit är inte bra, kommer du fortfarande sannolikt har alternativ. Du kan låna hela beloppet eller mindre, men aldrig mer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78739.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.