Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Bil Köpguide

Om du är i marknaden för en ny bil, skulle en bil köpguide komma till hands. Många konsumenter tycker hela köpprocessen stressigt. Du måste hitta rätt bil, inspektera den, provköra och sedan bråka med en säljare för att få det bästa erbjudandet. En bil köpguide kan ge dig, bilen shopper, tips för att göra processen mycket mindre smärtsam och se till att du får vad du vill. Ny eller begagnad

Det första du måste göra när du är redo att köpa en bil är besluta om att köpa begagnat eller nytt. Det finns för-och nackdelar med varje. En begagnad bil kommer att kosta mindre än en ny. I vissa fall kan den använda bilen fortfarande ny. Ändå är det viktigt att göra din läxa innan du köper.

Viktiga fakta för att veta om det fordon du funderar bör innehålla hur många som har ägt bilen, om bilen har någonsin varit i en olycka och underhåll historia av fordonet. Du kan be om en Vehix historia rapport som kommer att informera dig om bilen bärgas, stjäls eller återkallas av tillverkaren, har hur många som ägt det, om vägmätaren har manipulerats eller om det någonsin har misslyckats inspektion.
p Om du bestämmer dig för att köpa en ny bil, räkna med att betala lite mer än du skulle för en begagnad på. Du kommer också fortfarande att behöva göra lite forskning, bara för att vara säker. Överväga att köra en Vehix History Report bara jag se till att det aldrig har ägt innan du köper.
Köpa på internet

Internet har verkligen blivit en värdefull bil köper verktyg. Det är bra för att köpa nya eller begagnade fordon och kan göra den tråkiga uppgiften att gå till flera bilhandlare onödiga. Med ett musklick, dra upp en lista över bilar som matchar dina kriterier från flera återförsäljare innan resan att göra en provkörning.

Börjar med att besöka webbplatser som car.com, autobytel.com eller CarsDirect . com för att se vad som finns tillgängligt. Det är en bra idé att besöka mer än en plats för att fastställa ett genomsnittligt pris. Bilköp webbplatser är också bra för att hjälpa dig att beräkna månadskostnaden och utforska finansieringsalternativ.
Säker finansiering
p Det är alltid en god idé att säkra din finansiering innan själva köpet. Det ger dig mer förhandlingsstyrka och du kan se om återförsäljaren kan ge dig en bättre affär. Du kan göra detta online genom att besöka webbplatser som e-loan.com eller lendingtree.com.
P Om du är osäker på din kreditvärdighet, få en kopia av din kredit rapport först. Du kan besöka equifax.com, transunion.com eller experian.com att få en kopia.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78548.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.