Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur Arkiv för förlorade Auto Titel

Rubriken för ditt fordon är ett viktigt dokument som bevisar att du äger och ansvar . Om du har förlorat din titel , bör du söka en ersättare omedelbart . Även förfarandena kan variera från land till land , skaffa en ersättare för en förlorad titel är vanligtvis en enkel och enkel process som kan göras i din lokala avdelning av motorfordon kontor för en relativt låg kostnad . Instruktioner
1

Bestäm vilka kontor handlägger bil titel i ditt tillstånd . I vissa stater är bilen titlar behandlas av DMV . I andra fall kan du behöva tala med din lokala skatt bedömare . Kontakta din lokala DMV för information om vem som kan hjälpa till .
2

Samla de nödvändiga dokumenten för titeln ersättare . Krav skiljer sig från stat till stat , men som regel räkna med att behöva försäkringsbevis , fordonets registreringsnummer information och en statligt utfärdad legitimation. Addera 3

Skicka eller ta de nödvändiga dokumenten till din lokala titel kontor . Vissa stater tillåter dig att ansöka om en ersättare titel personligen , vissa kräver att du lämna in per post , och en del kan ha bara en online-alternativ .
4

Betala avgiften ersätter titel på något sätt ditt tillstånd dikterar . Avgifterna är olika beroende på var du bor , men de flesta intervallet $ 5 $ 20.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78965.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.