Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en bil med ett betalkort

Betala för en bil kan göras en myriad av olika sätt. En spekulant kan välja att handla i en gammal bil, betala kontant för bilen, finansiera balans, eller använda en kombination av alla tre betalningssätt. Men vissa människor föredrar att köpa en bil med sitt betalkort. Det kan vara en fördel för köparen om deras bankkort erbjuder belöningar såsom pengar tillbaka eller miles flygbolag. Men innan du plundra ned plasten, finns det några saker som måste beaktas. Instruktioner
1

Kontrollera om du har en maximal daglig gräns som kan spenderas med din bank. Vissa banker ställe gränser för hur mycket som kan spenderas på en enda dag från en kontokredit. Detta kan bidra till att förhindra en stor mängd bedrägerier om ditt kort försvinner din stulna. Om ditt kort har en gräns, be banken om det kan göra ett undantag för din bilköp.
2

Fråga generalagenten om det accepterar betalkort. Många återförsäljare separera "reservdelar och service" sidan av sin verksamhet från bilförsäljning segmentet av sin verksamhet. Detta beror på att varje gång ett bankkort används, har generalagenten att betala en transaktionsavgift. Om en transaktionsavgift är 3 procent, till exempel, kan det skära i den vinst som återförsäljaren tänkte på. Så medan återförsäljaravtalet kan godkänna debitering för service och reparation, det kanske inte för en rak köp.
3

betala för bilen med ditt bankkort. Om dealern accepterar betalkort för bilköp, kommer de totalt helt enkelt upp det förfallna beloppet inklusive skatter och registreringsavgifter (som varierar från staten) och dra ditt kort. Se bara till att du har tillräckligt med pengar på kontot för att betala för den totala när dessa extra avgifter tillkommer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78808.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.