Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man gör det bästa erbjudandet Cash Car

Att köpa en bil som står i förbindelse med säljare om du vill få en hel del och fylla massor av pappersarbete för försäljning. Om du betalar kontant för en bil så finns det några steg att ta som kommer att säkerställa att du får den bästa möjliga. Likaså säljer ett fordon ger på sina egna utmaningar och det finns tekniker som du kan använda för att få ut mest pengar ur bilen. Instruktioner
köpa en bil
1

Ställ en budget på hur mycket pengar du är villig att spendera på en bil affär. Denna nya bil budget kommer att vara viktigt när man förhandlar med säljare på bilhandlare.
2

Besluta om bilen som du vill köpa. Besök flera återförsäljare tills du har hittat en inom prisintervallet på bilen budget som du anger. Addera 3

Beräkna ett kontantbud på bilen som du vill köpa. En bra tumregel är att beräkna ett erbjudande som är 5 procent över återförsäljare faktiska kostnaden för bilen, inte MSRP (tillverkarens föreslagna priset). Dealern faktiska kostnaden är bilens fakturan minus eventuella fabriksinställningar rabatter och incitament som den fått. Gratis verktyg från InvoiceDealers.com och Edmunds.com erbjuder gratis information om nya bilpriserna Faktura och fabrik-till-återförsäljare rabatter och incitament.
4

Förhandla med säljare eller säljchef och erbjuda kontant affär att du har beräknat. Om de motförslag, överväga erbjudandet och avgöra om den är för hög. Aldrig berätta för säljaren att du betalar kontant, när han ska försöka höja prislappen på bilen eftersom han inte kommer att kunna göra några back-end försäljning eller provisioner från finansieringsverksamheten erbjudanden.

sälja en bil
5

Lista din bil till salu i tidningar och annonser. Skapa en catchy rubrik och fullständig beskrivning av bilen tillsammans med några bilder om det tillåts. Inkludera priset på bilen i annonsen, men ange ett pris som är 5 procent till 10 procent över det faktiska beloppet som du vill ta emot ifall någon köpare pruta.
6

Svara samtal från intresserade köpare. Istället för att låta varje person att besöka bilen individuellt, berättar alla intresserade köpare att du ska vara tillgänglig för att visa bilen på ett bestämt datum vid en viss tidpunkt. Nämn inte att andra köpare också kommer att vara där vid den tiden.
7

Visa bilen på specifika datum som du anger och låta någon som är intresserad av att provköra bilen. Entertain erbjudanden från intresserade köpare. Om din bil är i utmärkt skick så kan du ha intresserade köpare budgivning mot sig själva slutar i bästa kontant affär för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78422.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.