Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur förteckningen två köpare på en titel

Det är mycket vanligt att ha två köpare eller två ägare av en bil. Makar, föräldrar och barn eller två vänner vill dela titeln, så att båda har rätt att sälja eller reparera bilen. De officiella reglerna skiljer sig något från land till land, är den allmänna proceduren densamma överallt. Instruktioner
1

Överför titeln på bilen, vilket officiellt ger ägandet av bilen till en annan person. Du kan göra detta genom att överlämna titeln.
2

Skapa ett köpebrev som dokumenterar utbyte av bilen och pris. Det är viktigt att hålla så, om något oväntat eller opålitlig inträffar, kan du hänvisa till villkoren i köpeavtalet. På köpebrevet, bör du lista namnen på både köpare och se till att alla parter underteckna dokumentet. Addera 3

Fyll eventuella intyg om titeln som krävs av ditt tillstånd. I många fall kommer staten DMV ger detta pappersarbete.
4

Registrera titeln med din lokala DMV, och se till att ha båda ägarna presenterar. Båda ägarna kommer att behöva visa legitimation och skriva på baksidan av en nyligen tryckt titel. Vissa DMVs bara kan tillåta dig att stryka ett namn, men andra DMVs kanske ser detta som ett tecken på förfalskning, så se till att fråga innan du korsar ut eller skriva något.
5

Håll alla former om inköpsbevis, särskilt köpebrevet. Du kanske vill ha ytterligare en form som har både köpare underskrifter och det erlagda beloppet, om du är rädd att det blir en tvist i framtiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79287.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.