Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Typisk kontrakt för en motorcykel Purchase

Precis som när du köper en bil du har ett kontrakt , bör en motorcykel komma med ett köpeavtal som listar viktig information om fordonet och försäljningsvillkor . Vanliga inslag märke och modell av cykeln , dess tillstånd , och eventuella garantier . Gjort och modell

Varje motorcykel köpekontraktet ska innehålla följande information om fordonet : dess märke, modell , år , motornummer , Vehicle Identification Number ( VIN ) , och Fordonets registreringsnummer ( VRN ) . Om säljaren inte är villig att lämna denna information , kan du funderar sjunkande köpet .
Skick
p Det är vanligt att lista tillstånd motorcykeln i köpekontrakt om den säljs som " används " och har några repor , stötar , eller opålitliga delar . Om cykeln säljs som " nya ", dock är det sannolikt att vara den enda beskrivningen av dess skick i kontraktet .
Garanti

Om du köper en ny motorcykel , kommer avtalet anger ofta om det kommer med en garanti . Längden på garantin bör vara i kontraktet samt eventuella extra kostnader för att köpa den . Övriga uppgifter om garantin kan komma i ett separat dokument .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79220.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.