Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur hitta Blue Book för en bil

Den "Blue Book" värdet av en bil hänvisar till "Kelley Blue Book", som ges ut av Kelly Blue Book Co, Inc. "Kelley Blue Book" ; är en populär resurser för att hitta värdet på en bil. Att hitta den "blå boken" värdet av en bil måste du veta märke, modell, körsträcka, optioner och allmänna skick för att få den mest exakta uppskattningen. Denna uppskattning kan vara en utgångspunkt för prisförhandlingar. Den "Kelley Blue Book" online erbjuder konsumenterna ett bra alternativ för att hitta en up-to-date offert som är bekväm, lätt att använda och gratis. Saker du behöver
Internet
Computer
Visa fler instruktioner
Använda "Kelley Blue Book" Online
1

Gå online till KBB. com.
2

Bestäm om du tittar på en ny bil eller begagnad bil. Det finns separata sektioner för nya bilar och begagnade bilar. Addera 3

Välj den sökning du vill göra. Om du försöker att hitta värdet på en ny bil, kan du söka efter märke och modell. För att hitta en begagnad bil, måste du veta det året plus märke och modell. Om du letar efter en mer allmän uppskattning, kan du söka efter fordonstyp (sedan, pickup, van /minibuss, etc.).
4

Använd rullgardinsmenyn för att välja år, märke och modell. Du kan också klicka på ikonen för den typ av fordon du söker efter eller välj en prisklass från skärmen.
5

Välj om du letar efter inbyte, privat part eller rekommenderat värde. Den andrahandsvärde är vad du kan förvänta dig en återförsäljare för att ge dig för ett fordon du handlar för en annan. Privat fest värde är vad någon kan begära att ett fordon som de säljer sig själva. Rekommenderat värde är vad du kan förvänta dig att betala på ett återförsäljaravtal.
6

Välj trim. Vissa bilar kommer att ha detta alternativ, medan andra inte. Detta avser alla specialutgåva (Ultra, Eddie Bauer, etc.).
7

Välj tillståndet för fordonet för något annat alternativ än valt detaljhandeln värde. De val är utmärkt, bra, rättvis och fattiga. Webbplatsen ger riktlinjer för varje tillstånd. Föreslagna värde förutsätter utmärkt skick.
8

Välj utrustningen. Det är där du behöver veta storleken på motorn, drivlinan, växellåda (manuell eller automatisk) körsträcka, och eventuella särskilda alternativ. Särskilda alternativ inkluderar sådana funktioner som elektriska fönsterhissar, CD-spelare, DVD-spelare, automatiska säten, OnStar, lädersäten och andra poster som anges på hemsidan.
9

värdet på bilen ska visas i nästa skärm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79299.html

Previous:
Next: No

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.