Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Automotive Bidrag för funktionshindrade

Att vara mobil är ett viktigt sätt för en fysiskt handikappad person att behålla sitt oberoende. Däremot kan skåpbilar och bilar utrustats för handikappade förare vara dyrt på grund av anpassningar till basmodellen som är nödvändiga. Bidrag är tillgängliga för att hjälpa till att täcka en del av kostnaderna för dessa fordon. Bilar och anpassad utrustning Grants

Kör genom Department of Veterans Affairs, som kallas ett program Automobiles och Adaptive Utrustning för vissa funktionshindrade veteraner och medlemmar av de väpnade styrkorna ger ekonomiskt stöd till funktionshindrade tjänsten medlemmar att köpa en bil och adaptiv utrustning som behövs för att göra den användbar. Utrustningen behöver inte vara nya. Fonder kan också användas för att reparera, byta ut eller installera utrustningen. Dessa är engångsinbetalningar, och veteranen måste ha hedervärt avsked

. Veteranen måste också ha en tjänst-ansluten funktionshinder från förlusten av en eller båda fötterna, ena eller båda händerna eller permanent synnedsättning. För adaptiv utrustning, extra stödberättigande funktionshinder inkluderar Fixation i en eller båda knäna eller en eller båda höfterna.

Department of Veterans Affairs

810 Vermont Ave. NW

Washington, Grants DC 20420

202-461-9700

va.gov
Arbetsgivare

Lagen ålägger arbetsgivaren att betala för hjälpmedelsteknik och rörlighet utrustning för att möta rimliga anpassningsåtgärder bestämmelsen i Americans with Disabilities Act. Detta kan innefatta rullstol skåpbilar eller anpassad utrustning för bilar. Företag med färre än 30 anställda kan få en skattelättnad för att täcka hälften av kostnaden för logi, upp till $ 5000 per år.

USA Justitiedepartementet

Civil Rights Division

Disability Rights Sektion-NYA

950 Pennsylvania Ave. NW

Washington, DC 20530

800-514-0301

ada.gov
Medicaid

Medicaid ibland hjälper inaktiverad inskrivna. Medicaid mottagare som behöver transport kan ibland få hjälp att köpa en handikappad van eller rullstolslyft under rehabiliterande tjänster tillgängliga via Medicaid för att hjälpa patienter att bli självständiga.

Centers for Medicare och Medicaid Services

7500 Security Blvd.

Baltimore, MD 21244

800-633-4227

cms.gov
MÅL

Gå ut och leva framgångsrikt program fokuserar på att hjälpa människor med ryggmärgsskador. Ett av organisationens mål är att hjälpa dem med ryggmärgsskador blir mer mobil och oberoende. Sökande till finansiering måste förklara sina behov och gör en uppskattning av kostnaden för ett fordon eller anpassad utrustning. Programmet kommer inte att finansiera hela kostnaden för en skåpbil, men kommer att göra handpenningen.

Gå ut och leva framgångsrikt

PO Box 7106

Albany, NY 12224

561-212-6499

goalsinc.net

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78894.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.