Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man registrerar en bil Utan titel

Vanligtvis när du registrerar en bil, kan du bara ta din gamla registrering till DMV innan det löper ut för att få en ny registrering. Och när du köper en ny bil, kan du använda titeln för att få din registrering. Om du köpt en bil och fick en titel från säljaren, det blir knepigt. Inte varje stat tillåter dig att registrera en bil utan en titel, vilket innebär att du måste få tag på en. Saker du behöver
Bill of Salu Förlorad titel formulär
Visa fler instruktioner
1

Kontakta Department of Motor Vehicles för att se om de tillåter bilar att vara registreras utan en titel. I vissa stater, kommer ett köpebrev räcka. The Planet Earth Autos hemsida i avsnittet Resurser finns länkar till DMV av staten.
2

Ta din köpebrev till DMV kontoret för att registrera din bil om de tillåter det. Om inte, be om en kopia titel formulär för fordonet.
3

Be säljaren att fylla i dubblett titel formulär så att du kan få titeln. Det kan finnas en plats på blanketten för säljaren att överlåta äganderätten till dig. Om inte, måste du gå tillbaka till säljaren när det duplicerade titeln anländer. Var noga med att få säljaren skylt över titeln till dig när den anländer.
4

tillbaka till DMV med dubbla titeln. Presentera det med din köpebrev att registrera bilen i ditt namn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78651.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.