Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur hitta en Mercedes-Benz återförsäljare

Bestämma vilken bil att köpa och vad säljaren att köpa den från är viktiga och ofta svåra beslut. Om du har beslutat om en Mercedes-Benz, men du vill kunna besöka så många Mercedes-Benz återförsäljare som möjligt för att öka dina chanser att arbeta fram en bra affär. Det finns ett antal sunt förnuft innebär att avgöra var Mercedes-Benz återförsäljare i ditt område, och vilka som är värda att besöka. Instruktioner
1

Prata med folk du känner som har köpt en Mercedes-Benz. Några vänner, familjemedlemmar, arbetskamrater eller grannar som har en Mercedes-Benz kanske kan hjälpa styra dig till en seriös återförsäljare.
2

Utnyttja Mercedes-Benz återförsäljare locator nätet. Du kan skriva något i stil med "locate Mercedes-Benz-återförsäljare" i en sökmotor på din hemdator, eller hitta den Mercedes-Benz hemsida och håller musen över "Hitta en återförsäljare" i menyraden. Ange ditt postnummer i sökrutan och klicka på "Sök".
3

Bläddra genom listan över Mercedes Benz återförsäljare nära dig att hitta den närmaste. Du kan ändra sökradien genom att öka eller minska körsträcka i rullgardinsmenyn. Du kan klicka på återförsäljaravtal namn för mer information såsom ytterligare kontaktinformation, öppettider och en länk till återförsäljarens lokala hemsida.
4

överväga att kolla med Better Business Bureau för att bestämma om någon Mercedes- Benz återförsäljare i ditt område har dramatiskt fler klagomål registrerade hos BBB än andra återförsäljare i området. Avsevärt högre klagomål kan vara anledning att se vissa återförsäljare varsamt. Ett klagomål eller två, eller kanske en handfull, är förmodligen inte tillräckligt för att avskräcka dig, med tanke på att auto återförsäljare i allmänhet inte helt ses med stor goodwill av den amerikanska kundbas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78972.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.