Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur Barter för en bil

Byteshandel är att förhandla en handel av varor eller tjänster mellan två parter. Pengar är den standard "byteshandel verktyg" i det moderna samhället, men det betyder inte att det är det enda alternativet när du försöker skaffa något. Fordon byteshandel är vanligt hos återförsäljarna där äldre bilar handlas i för nyare bilar. Varor och tjänster kan bytas till en privat säljare också. Byteshandel för en bil kräver tålamod och uthållighet för att hitta den bästa, men det kan vara en givande upplevelse. Instruktioner
1

Bestäm vad du har att erbjuda i utbyte mot en bil. Återförsäljare accepterar ofta handel ins för äldre fordon och vissa jobb kommer att ge dig en tjänstebil i utbyte för dina tjänster. Privat bil säljare kan vara villiga att acceptera en båt eller motorcykel som en del av utbytet. Bestäm vad du kan en del med som en del av affären och har dessa poster redo ifall en affär görs.
2

hitta fordon som du vill byta till sig. Annonser, auto tidskrifter näringsidkare och webbsajter bil är alla användbara för att lokalisera säljare som kan vara villiga att byta till sig en bil. En återförsäljare, även ett privatägt en, är osannolikt att acceptera något bortsett från en handel i bil och pengar, men med privata säljare, du vet aldrig förrän du frågar.
3

Ring säljare som har fordon du är intresserad av och fråga om de skulle överväga byteshandel med de objekt som du har att erbjuda i utbyte. Om de är intresserade, kan du ordna ett möte där du både kan inspektera varorna den andra erbjuder.
4

Forskning bilen genom att ha en mekaniker undersöka it.Check värdet i Kelley Blue Book eller en liknande källa och kontrollera VIN-nummer för varje titel historia. Du vill se till att bilen du byteshandel för är värt vad du ger upp för det. Kontrollera att säljaren är den juridiska ägaren av bilen samt för att förhindra bedrägeri.
5

godkänner villkoren med säljaren och skriva upp ett avtal som anger vad du tillhandahåller i utbyte mot fordonet. Återförsäljarna kommer att ha sina egna köpeavtal. Om du får en tjänstebil som en del av din anställning, ska avtalet inte vara nödvändigt, men du behöver ett skriftligt avtal med några privata säljare.
6

Exchange dina varor och få titeln undertecknade över för bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78949.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.