Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du returnerar en Finansierat bil

Att köpa en ny eller begagnad bil är en spännande tid. Men i vissa fall, bilköpare betala på ett bilköp och de finansierar ett fordon som är bortom deras budget. Lyckligtvis finns det sätt att avbryta en automatisk köp och returnera en finansierad bil. Och beroende på låneavtalet, kan du ha möjlighet att returnera en finansierad bil och undvika kredit skador. Instruktioner
1

Granska auto kontraktet. Beroende på auto återförsäljare, kan du ha möjlighet att returnera ett finansierat fordon inom en viss tidsperiod och häva avtalet, vanligen inom tre dagar efter köpet. Läs din försäljningsavtal.
2

Meddela återförsäljaravtalet och finansbolag. Om din försäljningsavtal tillåter returnera en finansierad bil, kontakta auto återförsäljare och din auto långivare omedelbart. Nämn du avsikt att lämna tillbaka bilen och avbryta auto lån.
3

tillbaka bilen i gott skick. Överdriven körsträcka och skadestånd annullera en politik för återvändande, och återförsäljaravtalet kommer inte att acceptera bilen.
4

Var beredd att betala ränta på billån. Räntor på billån ådrar det ögonblick du registrerar lånet papper. Innan avbryta auto köpet, kommer finansbolaget kräver en räntebetalning.
5

Gör en frivillig återbördande. Om det inte går att avbryta en automatisk inköp, överväga en frivillig återbördande. Ta det finansierade fordonet tillbaka till generalagenten. Dealern kommer att auktionera ut bilen och använda medel från försäljningen att betala av finansbolaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78482.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.