Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Bil Köptips för kvinnor

Att köpa en bil kan kännas överväldigande, särskilt för kvinnor. Ryktet om bilindustrin som oärligt och sexistisk kan vara skrämmande för många kvinnor på jakt efter en ny bil. Att veta hur man förhandlar kan göra bilen köpprocessen mindre stressande. Forskning innan du åker

Det första steget i att köpa en bil som händer innan någonsin sätta sin fot på generalagenten mycket. Sökning i modeller av bilar och priser är kritisk. Veta vilka funktioner du vill ha i en bil, men inte begränsa sig till vissa modeller. Vet hur mycket du har råd, hur mycket du vill betala, och hur mycket är rimligt för den typ av bil du vill ha. Edmunds och Kelly Blue Book kan ge dig detaljerad information om verkliga marknadsvärden för de modeller du är intresserad
Ordna Finansiering Advance

En av de mest stressiga delarna för att köpa en bil är det långa mötet i finans kontoret. Försäljare finansiella paket är komplicerade, och ännu mer så när den ekonomiansvarige försöker sälja dig utökade garantier, servicepaket och mer. Innan du beger dig till återförsäljare, besök din lokala bank eller kredit unionen att undersöka dina finansieringsalternativ. Du får ett bättre avtal, vara mindre benägna att hamna enas om garantier och tjänster som du inte behöver, och har mycket mindre stress om du går in i återförsäljaravtalet med din finansiering redan ordnat.

News: Test Drive flera bilar

Från din forskning, du vet vilka funktioner du vill ha i en bil. Var öppen för en mängd olika märken och modeller som har dessa funktioner. Var noga med att provköra dem. Se till att du är testet som kör själva bilen du skulle köpa, inte en liknande modell. Hur kör en bil kan variera mycket, även bland samma märke och modell. En bra provkörning bör vara minst 20 minuter, 10 till 15 kilometer långa, och vid olika hastigheter. Om dealern inte kommer att låta dig köra så långt så länge, eller inte köpa bilen. Om du hittar ett visst märke och modell du verkligen gillar, kör 2 till 3 bilar av den exakta modellen för att testa för körning skillnader.
Förhandla Drive Out Pris

flesta återförsäljarna att försöka få dig att förhandla om din månatliga betalning. Om du anger att du vill betala $ 300 per månad, kan du få visas bilar med en amortering på 320 i månaden - utan titel, tänkte skatter och försäkringar i. Istället för att förhandla månatliga betalningar, förhandla enheten ut pris bil (totala och slutgiltiga beloppet du vill betala för det priset på bilen, skatter, titel och andra avgifter). Detta är det belopp du kommer att finansiera, så det är en bättre mätare på vad du ska betala varje månad. Låt säljaren räkna ut priset på bilen utifrån din drive-ut priset. Inte förhandla om priset på ett inbyte bil tills du har fast på ett överenskommet pris på bilen du köper.
Var inte rädd för att gå bort
p Om du inte erbjuds den affär du vill, var inte rädd för att gå bort. Säljpersonal är inte dina vänner. Deras mål är att få dig att betala mest pengar möjligt för en bil. Om de försöker slick försäljning taktik eller en stor press, promenad. Aldrig köpa en bil eftersom du är pressad in i den. Det finns tusentals bilar som finns, och någon kommer att ge dig den uppgörelse som du vill.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78498.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.