Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en bil i Delaware

I spänningen och rusa för att köpa en ny bil, inte försumma detaljerna. Processen med att köpa en bil i delstaten Delaware består av två steg: överföring titeln och registrerar den i ditt namn. Var och en av dessa uppgifter innebär att fylla i formulär som anges av statens Department of Motor Vehicles, vilket kräver att du (eller någon köpare) att visa försäkringsbevis, identifiering och betala några avgifter. Saker du behöver
Automotive ansvarsförsäkring Cash försäkring
eller postanvisning /s för avgifter
Körkort eller två handlingar som styrker Delaware residency
Visa fler instruktioner
överföring av äganderätten på avdelning
1

Kontrollera att "Säljaren" namnet på titeln stämmer med namnet på den person eller organisation som säljer du bilen. Enligt lag förbjuder Delaware varje avvikelse, och Delaware Department of Motor Vehicles (DMV) varnar för att du kan bli utsatt för bedrägeri.
2

Sign "Avsnitt 1" i titeln efter att säljaren har undertecknat det och gick in i "datum för försäljningen," "inköpspris" och fyllde i "vägmätaren Disclosure" på baksidan av titeln. Addera 3

Fyll i ditt namn och adress i rutorna i avsnitt 4, i "Köparens Application" och sedan datera och underteckna det avsnittet. Ange namn och adress på eventuella finansiering byrå som har panträtt på fordonet i 3 §, om tillämpligt.
4

Kontrollera att säljaren har angett din riktiga namn och adress på "Säljarens Rapport Sale. " Observera: du behöver inte skriva under dokumentet
5

Ta fordonets titel från säljaren.. Du kommer att behöva ta det här dokumentet till DMV för att registrera bilen i ditt namn. Addera Slutföra Title Transfer och registrering på DMV
6

Ta följande till den lokala DMV kontor: ett kort från din auto försäkringsbolag som bevisar att du har ansvarsförsäkring, bilens titel, ett körkort eller två objekt styrker hemvist i delstaten Delaware (t.ex. en elräkning eller inteckning) och kontanter eller pengar order för fastställda avgifter (se steg 3 ovan).
7

Betala DMV de avgifter som krävs för att föra över äganderätten och registrera din bil. Om du köpte bilen utan finansiering eller en lien, måste du betala $ 25, plus en "handling fee" som uppgår till 3,75 procent av det nationella Dealer Automotive Association (NADA) andrahandsvärde för din bil. Om du köpte bilen med en fastsatt lien, måste du betala $ 35 plus 3,75 procent dokumentet avgift.
8

Har DMV inspektera bilen eller visa dem en ifylld blankett MV-212 från återförsäljaren. Delaware kräver att alla bilar som säljs genomgå en inspektion på DMV. Om du har köpt en bil från en återförsäljare, kommer dealern har slutfört detta steg för dig.
9

registrera fordonet genom att fylla i en lämplig form på DMV och betala $ 40. Om du har köpt en bil från en återförsäljare, kommer dealern har slutfört detta steg för dig.
10

Skaffa en registreringsskylt ("tags") för din bil från DMV genom att fylla i lämplig form (varierar beroende på fordonets status) och betala avgiften för de "taggar", som varierar beroende på vad du väljer (du måste betala minst $ 10 för att ta emot tillfälliga taggar medan du väntar på DMV för att skicka dig en registreringsskylt) . Om du köpte din bil från en återförsäljare, kommer de att ha slutfört detta steg för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78931.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.