Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en bil Billigare

Att köpa en bil behöver inte vara en mardröm av köpslående och förhandlingar. Liksom många andra saker i handeln, kommer en hel del av det ner till att göra dina läxor och göra kloka beslut innan du någonsin ens kliva på hel - förutsatt att du besöker en hel alls. Många av de bästa erbjudanden där ute är antingen från Internet-baserade eller lokala privata säljare. Men oavsett vem du köper från, är varje minut spenderas forska i förväg en dollar sparas på köpet. Instruktioner
1

undersöka dina behov. En bil är inte en bil, många moderna bilar är utrustade med en mängd alternativ paket som du inte behöver eller vill ha. Istället för att köpa en bil med någon gammal option paketet bara för att den har en funktion som du vill, leta efter en mindre optioned fordon med samma funktioner. När du letar efter en ny bil att köpa, kryssa endast alternativet lådor du gillar. Det finns ingen bulk rabatt för häftning på alternativ genom ett paket, så köp bara det du behöver.
2

Betrakta en begagnad bil. Nya bilar, som helhet, är en rip-off av episka proportioner, många depreciera med så mycket som 20 procent det ögonblick du kör dem utanför partiet. Oavsett vilken typ av bil du kan önska, det är ett säkert kort att det är en två-årig modell för att fylla räkningen. Du kan lika gärna låta någon annan absorbera avskrivningar, och lämnar dig med en stilla-warrantied fordon som bara kommer att kosta dig exakt vad det är värt.
3

inte handla i. Nya och begagnade bilhandlare är som pantbank för bilar - du kommer knappast att få mer än hälften av vad din bil är värd om du säljer den till dem. Istället, hitta en köpare till din nuvarande bil och sätta pengar från sin försäljning mot din nya bilens handpenning. Den större handpenning innebär en lägre balansen skulden på din nya bil, och en betydligt lägre utgifter i finansieringskostnader. Detta tillvägagångssätt kan spara hundratals dollar i månaden över helt enkelt handel i.
4

Finance självständigt på begagnade bilar partier. En hel del av buy-här-betal-här massor du ser reklam bilar på vrakpriser kommer hamna kostar dig nästan lika mycket i finansieringen som bilen är värd. Köp-här-betal-här massor fungera som banker, de flesta gör lite eller inga pengar på själva bilen, men kommer skölpar du med en orimliga ränta. Men de kan inte tvinga dig att säkra finansieringen genom dem. Få ett lån från en långivare som erbjuder en mer rimlig ränta, och köpa bilen direkt med en säker kontroll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78989.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.